Vadbav

Başarılı
+30 GB internet, 1000 dk yetiyor, 250 SMS gibi bir paket ihtiyacımı görüyor. Turkcell'e baktım, 560'a 48 GB + 5 GB, 12 ay boyunca sosyal medya hediye. Ama sizlere de bir danışmak istedim, belki daha güzel bir kampanya başka bir yerde dönüyordur.

Turkcell çekim kalitesi bulunduğum bölgede güzel ama şu durumu fark ettim, Turkcell de 30 GB bir ay yetmiyordu, sözleşme bitince Türk Telekom'a geçtim. Aynı ekran süresi ile şu an 3-4 GB artıyor bile. Türk Telekom'u da inceleyin. Vodafone yıllardır kullanmıyorum.

Turkcell çekim kalitesi bulunduğum bölgede güzel ama şu durumu fark ettim, Turkcell de 30 GB bir ay yetmiyordu, sözleşme bitince Türk Telekom'a geçtim. Aynı ekran süresi ile şu an 3-4 GB artıyor bile. Türk Telekom'u da inceleyin. Vodafone yıllardır kullanmıyorum.
Türk Telekom da çok mantıklı paketler sunmuyor hocam. Gençlere özel sunuyorlar, +30 yaş olduğum için o paketlerde ofsayt.

Türk Telekom'da inceledim; 30 GB, 1000 dk, 250 SMS 490 TL. Turkcell 48 GB + 5 GB, 1000 dk, 250 SMS 560 TL. Hangisi mantıklı sizce?
Türkcell teklifi fena değil, güzel fiyat vermiş. Türk Telekom bahsettiğiniz paketi mevcut müşterilere 605 lira ile devam ediyor. Türkcell mantıklı bu noktada.

Türkcell teklifi fena değil, güzel fiyat vermiş. Türk Telekom bahsettiğiniz paketi mevcut müşterilere 605 lira ile devam ediyor. Türkcell mantıklı bu noktada.
Çok teşekkür ediyorum.

@YXEL bide hocam benim taahhüt bitimime 20 gün var. Ne zaman başvurmam mantıklı olur cayma bedeli ödemem.

Son düzenleme:
Benim de taahhütüm yeni bitti arayıştayım. Bu Türk Telekom yıldızlı günler oluyordu onu bekleyebilirsiniz, Turkcell de aynısını yapıyor dönem dönem. Yapmayabilirler de ama yaparlarsa fiyatlar çok iyi oluyordu.