+30 GB internet, 1000 dk yetiyor, 250 SMS gibi bir paket ihtiyacımı görüyor. Turkcell'e baktım, 560'a 48 GB + 5 GB, 12 ay boyunca sosyal medya hediye. Ama sizlere de bir danışmak istedim, belki daha güzel bir kampanya başka bir yerde dönüyordur.
Turkcell çekim kalitesi bulunduğum bölgede güzel ama şu durumu fark ettim, Turkcell de 30 GB bir ay yetmiyordu, sözleşme bitince Türk Telekom'a geçtim. Aynı ekran süresi ile şu an 3-4 GB artıyor bile. Türk Telekom'u da inceleyin. Vodafone yıllardır kullanmıyorum.
Turkcell çekim kalitesi bulunduğum bölgede güzel ama şu durumu fark ettim, Turkcell de 30 GB bir ay yetmiyordu, sözleşme bitince Türk Telekom'a geçtim. Aynı ekran süresi ile şu an 3-4 GB artıyor bile. Türk Telekom'u da inceleyin. Vodafone yıllardır kullanmıyorum.
Türkcell teklifi fena değil, güzel fiyat vermiş. Türk Telekom bahsettiğiniz paketi mevcut müşterilere 605 lira ile devam ediyor. Türkcell mantıklı bu noktada.
Türkcell teklifi fena değil, güzel fiyat vermiş. Türk Telekom bahsettiğiniz paketi mevcut müşterilere 605 lira ile devam ediyor. Türkcell mantıklı bu noktada.
Benim de taahhütüm yeni bitti arayıştayım. Bu Türk Telekom yıldızlı günler oluyordu onu bekleyebilirsiniz, Turkcell de aynısını yapıyor dönem dönem. Yapmayabilirler de ama yaparlarsa fiyatlar çok iyi oluyordu.