Benim de taahhütüm yeni bitti arayıştayım. Bu Türk Telekom yıldızlı günler oluyordu onu bekleyebilirsiniz, Turkcell de aynısını yapıyor dönem dönem. Yapmayabilirler de ama yaparlarsa fiyatlar çok iyi oluyordu.
Hocam valla bende arada kaldım. Baktığım türkcell in detayına girdim 7-15 yaş için diyor. Filtrede +26 tikledim görünmesi garip. 20 gün var daha belki bir kampanya çıkar.

+30 GB internet, 1000 dk yetiyor, 250 SMS gibi bir paket ihtiyacımı görüyor. Turkcell'e baktım, 560'a 48 GB + 5 GB, 12 ay boyunca sosyal medya hediye. Ama sizlere de bir danışmak istedim, belki daha güzel bir kampanya başka bir yerde dönüyordur.
Vodafone'dum ben de turkcell faturasız geçtim 310 + kdv 30gb bugün hattım açılacak 3 ay bu fiyata yararlanacağım. Adım adım anlatırım istersen. O dediğin kampanya 7-15 yaş arası dostum bu arada onlara bakma. Gençsen genç için olanlara bak. Yukarıdan faturasız kısmına da tıklayabilirsin.

Vodafone'dum ben de turkcell faturasız geçtim 310 + kdv 30gb bugün hattım açılacak 3 ay bu fiyata yararlanacağım. Adım adım anlatırım istersen. O dediğin kampanya 7-15 yaş arası dostum bu arada onlara bakma. Gençsen genç için olanlara bak. Yukarıdan faturasız kısmına da tıklayabilirsin.
Evet hocam sonradan fark ettim ufak yaş olduğunu yaşım +30 genç paketleri ofsayt benim için.