Selam,

Ben çok uzun zamandır Türk Telekom kullanıyorum telefon hattı olarak ama genel olarak hiç çekmiyor ve beni çileden çıkarıyor ve faturalar artık çok fazla gelmeye başladı. Vodafone nasıldır sizce bilen var mıdır geçmeyi düşünüyorum veya Turkcell'de olabilir siz ne kullanıyorsunuz.
Hangi şehirde yaşıyorsun? Benim şahsi düşüncem burada olanlardan Vodafone olmayanlardan Turkcell.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell genelde ülkenin her yerinde en iyi çeken kuruluştur. Yalnız hem Turkcell hem TT hükumet güdümünde olan, çeşitli tarikatlara sponsor olan ve torpilin, adam kayırmanın tepe yaptığı firmalardır ayrıca ülkedeki internet hızlarının bu kadar kötü olmasının, limitlerin düşük olmasının ve fiyatların pahalı olmasının sebebi de tamamen hükumet güdümündeki bu iki firmadır. Dolayısı ile ne kadar diğerlerine göre az çekiyor olsa da benim tavsiyem Vodafone kullanmanızdır. Yeterli sayıda insan bunu yaparsa belki Turkcell ve TT hizmet kalitesi standartlarını ileri çekmeye başlarlar.

Sırf bu tarikat cemaat ve hükumet muhabbetleri yüzünden Turkcell'den Vodafone'a geçtim hattım bu gece 12'de açılıyor en azından param cemaat ve tarikatlara gitmeyecek ve uyguna geçiş yaptığımı düşünüyorum 20 GB 1000 dk 250 SMS 250 TL'ye geçtim.

Sırf bu tarikat cemaat ve hükumet muhabbetleri yüzünden Turkcell'den Vodafone'a geçtim hattım bu gece 12'de açılıyor en azından param cemaat ve tarikatlara gitmeyecek ve uyguna geçiş yaptığımı düşünüyorum 20 GB 1000 dk 250 SMS 250 TL'ye geçtim.

Benim bu ay taahhütü bitecek olan paketimde benzer internete sahipti ve fiyatı aynıydı. Baya uyguna almışsınız.

Selam,

Ben çok uzun zamandır Türk Telekom kullanıyorum telefon hattı olarak ama genel olarak hiç çekmiyor ve beni çileden çıkarıyor ve faturalar artık çok fazla gelmeye başladı. Vodafone nasıldır sizce bilen var mıdır geçmeyi düşünüyorum veya Turkcell'de olabilir siz ne kullanıyorsunuz.
TürkTelekom Her zaman iyidir.

Turkcell'e geçtim ve hiçbir sorunum kalmadı her yerde gayet rahat bir şekilde çekiyor öğrenci tarifesini de aldım Türk Telekom'dan daha ucuza geldi artık boşuna kendimi yormuşum o kadar arayıp sorup.

Selam,

Kendi oturduğum yere göre söyleyeceğim bizim burada Vodafone kendi bayiisinin yanında bile çekmiyor TT de 2. katlarda ve dışarıda çok sorun yapmıyor ama 1. katlarda zerre çekmiyor Turkcell'in çekmediği yer yok.