Revaha

Uzman
Selam,

Ben çok uzun zamandır Türk Telekom kullanıyorum telefon hattı olarak ama genel olarak hiç çekmiyor ve beni çileden çıkarıyor ve faturalar artık çok fazla gelmeye başladı. Vodafone nasıldır sizce bilen var mıdır geçmeyi düşünüyorum veya Turkcell'de olabilir siz ne kullanıyorsunuz.

Kastamonu Merkezde TT ve Turkcell en iyi çekenler, Vodafone ise şehir içinde idare ediyor. Ucuza geldiği için Vodafone kullanıyorum.

Selam,

Ben çok uzun zamandır Türk Telekom kullanıyorum telefon hattı olarak ama genel olarak hiç çekmiyor ve beni çileden çıkarıyor ve faturalar artık çok fazla gelmeye başladı. Vodafone nasıldır sizce bilen var mıdır geçmeyi düşünüyorum veya Turkcell'de olabilir siz ne kullanıyorsunuz.

Turkcell tam çeker. Eğer istemezsen Vodafone'a geç. Türk Telekom hizmeti çok kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Şehrini söylersen insanlar daha iyi yardımcı olur. Yakınlarının hatları çekiyor mu diye gittiğin yerlerde telefonlarını kontrol edebilirsin ayrıyeten.

Turkcell genelde ülkenin her yerinde en iyi çeken kuruluştur. Yalnız hem Turkcell hem TT hükümet güdümünde olan, çeşitli tarikatlara sponsor olan ve torpilin, adam kayırmanın tepe yaptığı firmalardır ayrıca ülkedeki internet hızlarının bu kadar kötü olmasının, limitlerin düşük olmasının ve fiyatların pahalı olmasının sebebi de tamamen hükümet güdümündeki bu iki firmadır. Dolayısı ile ne kadar diğerlerine göre az çekiyor olsa da benim tavsiyem Vodafone kullanmanızdır. Yeterli sayıda insan bunu yaparsa belki Turkcell ve TT hizmet kalitesi standartlarını ileri çekmeye başlarlar.