İyi sosyal medyalar. Şu an Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum, tarife paketlerinin fiyatlarından memnun olmadığım için Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Bazı yerlerde çekmemezlik yapıyormuş, onun farkındayım. 30 GB internetli tarife 575 TL Vodafone'da. Geçilir mi sizce?
Turkcell'e para yedirmek istemiyorsan Vodafone olabilir ancak iki operatör arasındaki performans farkı tartışılmaz derecede fazla. Kesinlikle Turkcell.
Turkcell'e para yedirmek istemiyorsan Vodafone olabilir ancak iki operatör arasındaki performans farkı tartışılmaz derecede fazla. Kesinlikle Turkcell.
Vodafone kullanırken şehir merkezinde bile çekim sorunu yaşıyordum. Turkcell'e numaramı taşıdıktan sonra kapsama ve çekim kalitesi belirgin şekilde düzeldi. Eğer çekim gücü ve kapsama sizin için de önemliyse, Turkcell'e geçmeyi düşünebilirsiniz.
Tahhütüm dolduğunda Vodafone'a geçeceğim. Turkcell kadar müşterisini sömüren cimri firma görmedim; çekmesi umurumda değil. Üç operatör de rezil zaten, Turkcell'in olaylarını da biliyoruz.
İyi sosyal medyalar. Şu an Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum, tarife paketlerinin fiyatlarından memnun olmadığım için Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Bazı yerlerde çekmemezlik yapıyormuş, onun farkındayım. 30 GB internetli tarife 575 TL Vodafone'da. Geçilir mi sizce?