İyi sosyal medyalar. Şu an Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum, tarife paketlerinin fiyatlarından memnun olmadığım için Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Bazı yerlerde çekmemezlik yapıyormuş, onun farkındayım. 30 GB internetli tarife 575 TL Vodafone'da. Geçilir mi sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 24 Ocak 2024
Kesinlikle Turkcell. Vodafone’dan kurtulmaya calisiyorum.
oğuz sasi 64
Yetkin
Paket fiyatları nasıl hocam? 30 GB internet ve üstü olsun yeter 600 TL falan verebilirim max.Kesinlikle Turkcell. Vodafone’dan kurtulmaya calisiyorum.
Turkcell'e para yedirmek istemiyorsan Vodafone olabilir ancak iki operatör arasındaki performans farkı tartışılmaz derecede fazla. Kesinlikle Turkcell.
oğuz sasi 64
Yetkin
Turkcell'e para yedirmek istemiyorsan Vodafone olabilir ancak iki operatör arasındaki performans farkı tartışılmaz derecede fazla. Kesinlikle Turkcell.
Hocam benım şu an tek isteğim ucuz olması. 6 GB tarifeye 500 TL para veriyorum Türk Telekom'da. Düşünün.
shiedae3 64
Üstün
Paket fiyatları nasıl hocam? 30 GB internet ve üstü olsun yeter 600 TL falan verebilirim Max.
30GB 1500dk 600TL'ye veriyor Turkcell numara taşımaya özel.
Vodafone kullanırken şehir merkezinde bile çekim sorunu yaşıyordum. Turkcell'e numaramı taşıdıktan sonra kapsama ve çekim kalitesi belirgin şekilde düzeldi. Eğer çekim gücü ve kapsama sizin için de önemliyse, Turkcell'e geçmeyi düşünebilirsiniz.
İyi sosyal medyalar. Şu an Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum, tarife paketlerinin fiyatlarından memnun olmadığım için Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Bazı yerlerde çekmemezlik yapıyormuş, onun farkındayım. 30 GB internetli tarife 575 TL Vodafone'da. Geçilir mi sizce?
25+5 iyi gibi duruyor.