emrebegen

Çalışkan
Merhaba Vodafone GSM kullanıyorum ve hattıma geçebileceğim bir tarife var sınırsız internet vaadi var. Ama 15GB hotspot limiti var. Benim yaşadığım dairede altyapı yok. Bu sebeple bu hattı alıp limitsiz kullanmak için bir yol düşünmekteyim. Mevcuttaki hattımı reelde de kullandığımdan ikiz hat çıkartıp birini bunda kullanmak üzere sadece Wi-Fi'den net dağıtacak, diğerini de kendi telefonumda konuşma açık Wi-Fi kapalı kullanmak istiyorum. Bu sebeple LTE modemler var mış sanırım tll değişip diğer cihazların kendisine bağlandığında telefon bağlanıyor gibi gösterip datayı paylaşabilen ben ne almalıyım ne kullanmalıyım? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hotspot mevzusunu bi anlamadım. Benim pakette de 15 gb yazıyordu ama telefonu kabloyla bağlayıp 30 gb oyun indirdiğim oldu. Bence düzgün çalışan bir sistem değil.

Bende böyle bir konu açmıştım ikiz sim hakkında ama sağlıklı olmazmış aktif hat için. Yeni hat alıp 1 ay bekledikten sonra sınırsız çıkarsa geçebiliyorsun. Faturasız da 3 gün sonra sınırsız tarife çıktı diyenler de oldu ama belli olmuyor, karışık.