Exoas

Başarılı
Taksitli alabileceğim en uygun fiyat/performans olarak 2 motor'dan birisini almaya karar verdim. Siz olsanız hangisi alırsınız?
Not: Vade farksız taksit seçeneği ve ödeme en uygun olanlar bunlar.

RKS: Yaşadığım şehirde servis aşırı pahalı, Honda ve Yamaha kadar bakım ücreti alabiliyorlar üstelik ilgisizler. 'Bazı şehirden şehire göre değişebiliyor' servis ve bayinin iyi veya kötü olması...

Voge: Çok bilindik marka değil Voge markası 'RKS'ye nazaran' ve parça, servis ve diğer etmenler hakkında bilgim yok.

Screenshot_2.webp

Screenshot_3.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Voge markası brembo disk ve pirelli lastiklerle gelir, genelde hızlanması da iyidir, parça kaliteside. Ancak otomatik olan modelini almazdım ben. RKS ise servis açısından daha fazla imkana sahip olsa da özellikle alınır alınmaz hemen lastik değişimi yapılmalıdır bana göre parça kalitesi voge kadar iyi olmasa da -ki voge bir Japon gibi değildir- bu kıyaslamada siz yine de Voge'yi tercih edin derim.

RKS grubundan uzak durun. Alırken ve satarken mutlu oluyorsunuz deneyimlerle sabit :D. RKS de hem parça sorunu yaşarsınız hem motorunuzu 3 4 ay servisten kurtaramazsınız. Servise gidiceği zamanda ne kadar acil bir durum olursa olsun 3 4 ay sonraya anca randevu alırsınız. Ustalar iş bilmez. R250 motorum konjektör ve buji muhabbetine 3 ay serviste yattı. Voge konusunda bilgim yok zamanında 300DS almayı düşünüyordum ama riske girmeyip dominar 400 aldım. Voge alacaksanız piyasasına bakın, sahipleri ile konuşun, Facebook gruplarında sordurun.