Bütçe
200-220 bin TL
Selam arkadaşlar.
Konuyu uzatmadan direkt sadede geleceğim. Bütçem 200-220 bin TL arasında ve bu üç motordan birini uzun süreli kullanım amacıyla almayı planlıyorum. Satmak ya da kısa vadeli düşünmüyorum.

Lütfen “Japon al” demeyin, çünkü maalesef bütçem Japon'a yetmiyor.

Aklımdaki modeller şunlar:

• Voge 250rr
  • CFMoto/SR250
  • Bajaj RS200

İçlerinde en çok Voge 250rr dikkatimi çekiyor. Hem teknolojik özellikleri hem de fiyat/performans dengesiyle benim için bir adım önde. Türkiye'de çok fazla incelemesi yok ama olanlar oldukça olumlu yorumlar yapmış.

Bu üçlü arasında hangisini önerirsiniz? Ya da bu bütçe bandında varsa başka mantıklı önerilere de açığım.
Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Voge iyidir ama piyasası en ölü seçeneklerden biridir. Alırım altımda eskitirim dersen olabilir. Bende beğeniyorum voge'u. 250sr da acayip yakışıklı ama kronikleriyle ön plana çıkabilir şans işi. Rs200 3 kişinin ikisinde var, benim ilgimi artık çekmiyor. Tercih senin.

Voge iyidir ama piyasası en ölü seçeneklerden biridir. Alırım altımda eskitirim dersen olabilir. Bende beğeniyorum voge'u. 250sr da acayip yakışıklı ama kronikleriyle ön plana çıkabilir şans işi. Rs200 3 kişinin ikisinde var, benim ilgimi artık çekmiyor. Tercih senin.
Rs kullanıyorum bende bu 3 seçenek arasında kalmıştım. Elim az çok anahtar tutuyor bakım ve arızalarını kendim yapmayı seviyorum voge un parça sıkıntısı olduğunu öğrendim cf nin zaten sorunsuz bir aksamı yok rs almaya karar verdim. Cf istemiştim çok aslında tasarımı çok güzel voge pek beğenmiyorum ekranı hariç, ama kime sorsam dayanıklılık konusunda rs al geç dedi.

Rs kullanıyorum bende bu 3 seçenek arasında kalmıştım. Elim az çok anahtar tutuyor bakım ve arızalarını kendim yapmayı seviyorum voge un parça sıkıntısı olduğunu öğrendim cf nin zaten sorunsuz bir aksamı yok rs almaya karar verdim. Cf istemiştim çok aslında tasarımı çok güzel voge pek beğenmiyorum ekranı hariç, ama kime sorsam dayanıklılık konusunda rs al geç dedi.
Parça sıkıntısı en az ve tamir edilebilitesi en yüksek motorlardan biri zaten. Biz biraz işin popülerliğiyle kozmetikliğine kaçtık. Cf yi biz 13k km dir kullanıyoruz ama çevrede herkes bizim kadar şanslı değil ya da gerçekten motorlarına iyi bakmıyorlar orasından emin değilim. O yüzden tavsiyelerde başa koyamıyorum.