nefersefa

Uzman
Merhaba iyi akşamlar, tabikii Torrent'i desteklemiyorum. Denemek ve oynamak istediğim bazı oyunları voice38 abimiz bir şeyler yapmış. Bu ünlü siteden indirsek sıkıntı vs. çıkar mı? Kendimden öte bazı çalıştığım yerler ile ilgili bilgilerim var bilgisayardan ondan dolayı soruyorum. Teşekkür ederim.

Beleştir abe.

Şaka bir yana, ben de onun kırdığı oyunları oynuyorum, güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Merhaba iyi akşamlar, tabikii Torrent'i desteklemiyorum. Denemek ve oynamak istediğim bazı oyunları voice38 abimiz bir şeyler yapmış. Bu ünlü siteden indirsek sıkıntı vs. çıkar mı? Kendimden öte bazı çalıştığım yerler ile ilgili bilgilerim var bilgisayardan ondan dolayı soruyorum. Teşekkür ederim.
Ublock Origin varsa isteğe bağlı Privacy Badger uzantısını kurarsan siteden virüs yeme ihtimalin çok düşer, oyun dosyası harici.

Tabii hangi siteden indirdiğin en önemli konu, yani virüs yeme ihtimali oluyor bu sahte sitelerden. O yüzden indireceğin sitenin adını yaz https ile birlikte. Geçen konularda yazıyorlardı, uyarı yiyeni görmedim.

Voices38'nin yayınladığı orijinal dosyalar güvenilirdir, ancak nereden indirdiğiniz önemli. Kendi siteleri yok, güvenilir bir kaynaktan indirirseniz problem oluşmaz.

İsim vermek gerekirse; DODI, SteamRIP, FitGirl benim aktif olarak kullandığım siteler. cs.rin.ru gibi forumlarda da magnet şeklinde dosya paylaşımları bulunabiliyor, ancak bu konulara yabancıysanız size karmaşık gelebilir.

Yukarıda bahsettiğim sitelerin de birçok sahte uzantısı mevcut, dikkatli bir şekilde kullanmalısınız. Bu tarz durumlarda risk her zaman vardır.

Eğer kurulu değilse Ublock Origin kurun. Sadece oyun indirirken değil, herhangi bir konuda zararlı yazılım yeme ihtimalinizi azaltır.

Voices38 bir site degil, bir p2p cracker. Dogrudan kendi sitesi yok. Kendisinin Release'leri guvenilir fakat indirdigin yere dikkat etmen lazim. Zaten cogu Scene/P2P cracker sorunsuzken repacker ve dagitimci siteler asil problem yaratan kisim oluyor.

Sitesi yok, biliyorum ama şu an en çok adı indirilen yerden indirsem sorun olur mu? Site ismini de veremiyorum, sorun çıkar diye.