erdym 53 Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.717 Makaleler 2 Çözümler 44 Beğeniler 4.300 Yer İstanbul 1 Temmuz 2025 #21 TinerciYasin dedi: Hocam peki program güvenli mi? CMD falan açılıyor ya bir tık şüphelendim ondan. Genişletmek için tıkla... Önceden kontrolü sağlamıştım benim kontrol sağladığım zaman bir sorun yoktu şu an bilemem.
TinerciYasin dedi: Hocam peki program güvenli mi? CMD falan açılıyor ya bir tık şüphelendim ondan. Genişletmek için tıkla... Önceden kontrolü sağlamıştım benim kontrol sağladığım zaman bir sorun yoktu şu an bilemem.
TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 595 1 Temmuz 2025 #22 @erdym, dün indirdim denedim biraz oldu da stabilitesi hiç iyi değil 2. Kez bugün tekrar girdim ses ayarlarımı bozdu cızırtı yaptı en son ses gelmedi hoparlörden en son çare format attım, sistemim rtx 4060 dı bu arada.
@erdym, dün indirdim denedim biraz oldu da stabilitesi hiç iyi değil 2. Kez bugün tekrar girdim ses ayarlarımı bozdu cızırtı yaptı en son ses gelmedi hoparlörden en son çare format attım, sistemim rtx 4060 dı bu arada.