Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 5
WinRAR'ı şimdiye kadar satın alan yoktur hocam.
Sözde deneme sürümü bittikten sonra "Deneme sürümünüz bitti, lisans satın alın" diyor ama sonsuza kadar o şekilde kullanabiliyorsunuz.
WinRAR alternatifi olarak açık kaynak ve tamamen ücretsiz olan 7Zip de kullanabilirsiniz isterseniz.
WinRAR alternatifi olarak açık kaynak ve tamamen ücretsiz olan 7Zip de kullanabilirsiniz isterseniz.
Guilty Conscience
Üstün
Buradan almıştım ben.
Son düzenleyen: Moderatör:
kalempiliyakis
Başarılı
Ben kaç senedir hiç WinRAR kullanmadığım halde alışkanlıktan her formattan sonra kurardım. Sonra kurmayı bıraktım yani kullanmadığım şeyi boşuna kuruyordum tamamen alışkanlıktan.
Bir de yanlış bilmiyorsam programı eğer ücretsiz kullanacaksanız kendi kendine güncellenmiyor. Düzenli olarak güncellemelerini yapın ve kaldırıp baştan yüklemeniz lazım sanırım.
Güncellemeleri aksatırsanız zeroday açığı tehlikesi olabilir sanırım. Bu konuları çok bilmiyorum ve bununla ilgili soru soracağım.
Bir de yanlış bilmiyorsam programı eğer ücretsiz kullanacaksanız kendi kendine güncellenmiyor. Düzenli olarak güncellemelerini yapın ve kaldırıp baştan yüklemeniz lazım sanırım.
Güncellemeleri aksatırsanız zeroday açığı tehlikesi olabilir sanırım. Bu konuları çok bilmiyorum ve bununla ilgili soru soracağım.
GhosT_1982
Becerikli
https://keylerbenden.com/winrar-full-indir/ dostum bu siteye gir, en altta WinRAR indir reg dosyasını WinRAR klasörüne at. WinRAR'ın Full lisanslı olsun.
Size bir hesap mı veriyorlar yoksa kod mu? Format sonrada da kullanılabiliyor mu?
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-