Voices38'in kendisi guvenilir bir P2P cracker, hangi kaynaktan indirdigin onemli. oyunindir.vip tarzi yerli siteleri kullanmani asla onermem.

Cogu Scene ve P2P cracker'in kendi sitesi olmaz. P2P Cracker'lar bazen CS.RIN.RU tarzi crack forumlarinda magnet baglantisi paylasirlar. Scene gruplari ise hicbir sekilde dogrudan kullaniciya indirme secenegi sunmazlar.

Repack olarak ustteki arkadasin dedigi gibi DODI ve FitGirl'un orijinal siteleri guvenilir. Repack istemiyorsaniz SteamRIP de guzel bir site.

Voices38'in kendisi guvenilir bir P2P cracker, hangi kaynaktan indirdigin onemli. oyunindir.vip tarzi yerli siteleri kullanmani asla onermem.
Sabah oradan indirdim bir sorun yok. Birebir aynı dosyayı direkt link olarak veriyor. Torrent yavaşlığıyla uğraşmaktan kurtarıyor.

Ek Not: Sadece 007'de yaşadığım bir sorun var. Kısayoldan çalıştırınca oyun çalışmıyor. Oyunun ana dosya dizinindeki .exe'den çalıştırınca çalışıyor. Sorun yaşayan olursa bu şekilde çözebilir.

Sabah oradan indirdim bir sorun yok. Birebir aynı dosyayı direkt link olarak veriyor. Torrent yavaşlığıyla uğraşmaktan kurtarıyor.
Guvenilir degil. Daha once oyunindir.vip sitesinden indirilen bir oyun zararli iceriyordu. Bizzat dinamik analiz ve VirusTotal raporunu incelemistim. Bu tarz siteler rastgele yerlerden kaynak aliyor, bazen kaynak aldiklari yer sorunlu oluyor. Ornegin Qoob Repack viruslu. Oyunindir.vip gidip de Qoob Repack'in paketlerini yayinliyor.

SteamRIP de kullanabilirsiniz, Torrent ile ugrasmak istemiyorsaniz.

Oranın admini CS.RIN.RU ve Repack sitelerinden alıyor Torrent'i ve RAR'ı zaten. Sorun olmaz.
Malware yayincilardan da alabiliyor iste.

Arada denk geliyordur ama genel olarak bu sitelerden alıyor zaten 007 oyununu da mesela Insaneramzes torrentinden almış. Ama genel olarak sorun yok gibi gözüküyor. Tabii STEAMRIP, CS.RIN.RU ve popüler repack sitelerinin yerini alamaz.
Daha saglam yabanci kaynaklar varken oyunindir.vip kullanip da riske girmenin mantikli bir tarafini goremiyorum acikcasi.