Yabancı kaynakları herkes bilmiyor olabilir bence oyunindir.vip yine iyi bir alternatif üstelik admin oyunları sürekli güncelliyor, ilgileniyor da.
Tabii kisinin kendi bilecegi is. Biraz daha arastirma yapmasi yeterli aslinda, bu tarz siteler cok populer oldugu icin bulunabilirlikleri de cok kolay. r/PiratedGames, r/Piracy, r/Torrents tarzi subreddit'lerde bile yazan cogu site dogru kullanildiginda guvenilir.

Tabii kisinin kendi bilecegi is. Biraz daha arastirma yapmasi yeterli aslinda, bu tarz siteler cok populer oldugu icin bulunabilirlikleri de cok kolay. r/PiratedGames, r/Piracy, r/Torrents tarzi subreddit'lerde bile yazan cogu site dogru kullanildiginda guvenilir.
Evet, zaten Piratedgames sub'da mega thread'e baksa her şey çözülüyor da işte.

Evet, zaten piratedgames Sub'da mega Thread'e baksa her şey çözülüyor da işte.

Burası değil mi megathread? Adamlar her şeyi açıklamış harbiden.

Burası değil mi megathread? Adamlar her şeyi açıklamış harbiden.
Evet.

Yani aldığı kaynakların hepsi iyi yerden değil ama genel olarak fena durmuyor. Tabii, yine de risk alınması mantıksız.
Yani çok kararsız bir site bence 5 tanesi zararsız 1 tanesi zararlı çıkıyor, benim yediğim zararlılar hep PUP cinsindendi ve harbiden aşırı fazla şey kuruyordu sisteme. Gerçi Crack işi direkt riskli. Oyunindir birçok Crack'i başka yerlerden alıyor zaten diye biliyorum.

Yani çok kararsız bir site bence 5 tanesi zararsız 1 tanesi zararlı çıkıyor, benim yediğim zararlılar hep PUP cinsindendi ve harbiden aşırı fazla şey kuruyordu sisteme. Gerçi Crack işi direkt riskli. Oyunindir birçok Crack'i başka yerlerden alıyor zaten diye biliyorum.
Crack işi sıkıntı değil aslında baya güvenilir, bilinen siteler var. Sadece bu site biraz random alıyor.