dantemustdie

Çalışkan
Yer
Adana
Selam arkadaşlar, iyi sosyaller. Dün voidu.com’dan Tropico 6 satın aldım, ödememi yaptım, başarılı oldu ve karttan paramı çekti. Fakat dünden beridir ortada bir kod yok, sitede sadece “key requested” olarak gözüküyor. İşin can sıkıcı kısmı ise mail atıyorum; 2 kez mail atsam da ikisine de herhangi bir cevap alamadım. Yaşayan var mı, ne olur ne biter bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitedeki hesabında görünüyor mu? Görünmez ise supportlarına mesaj at dönerler elbet düzgün bir dille ingilizce yaz.
hocam sitedeki hesabimda key requested olarak gozukuyor, sitede bir iletisim kismi goremedim sadece support icin mail kismi vardi, oraya da gayet iyi bir ingilizce ile durumu yeterince izah ettim hatta iki kez fakat harhangi bir donut alamadim 2 gundur maalesef. sitedeki goruntusunu de eke biraktim.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-09-23 222338.webp
    Screenshot 2025-09-23 222338.webp
    125 KB · Görüntüleme: 34
Geçmiş olsun, o para gitti. Ben sipariş edeli 2 ay oldu, ne key geldi ne de maillerime cevap yazdılar. Trustpilot'taki yorumları keşke daha önce okusaydım.

Geçmiş olsun, o para gitti. Ben sipariş edeli 2 ay oldu, ne key geldi ne de maillerime cevap yazdılar. Trustpilot'taki yorumları keşke daha önce okusaydım.

Saglik olsun hocam ne diyelim, forumlarda falan guvenilir demislerdi diye almistim, yapacak bir şey yok bildigimizden sasmamak lazimmis bir daha anlamis olduk.

Saglik olsun hocam ne diyelim, forumlarda falan guvenilir demislerdi diye almistim, yapacak bir şey yok bildigimizden sasmamak lazimmis bir daha anlamis olduk.

Vallahi öyle hocam, korsan oynasam daha iyiydi. Gittim Epic'ten aldım sonradan aynı fiyata. Mümkünse harcama itirazı oluşturun, siparişinizin makul sürede teslim edilmediğini bankanıza yazın, yurt dışı işlem olduğu için süreç aylar sürüyor ama denemeye değer, başka yol var mı bilmiyorum.

Vallahi öyle hocam, korsan oynasam daha iyiydi. Gittim Epic'ten aldım sonradan aynı fiyata. Mümkünse harcama itirazı oluşturun, siparişinizin makul sürede teslim edilmediğini bankanıza yazın, yurt dışı işlem olduğu için süreç aylar sürüyor ama denemeye değer, başka yol var mı bilmiyorum.
sagolasin hocam tesekkur ederim.