Ne düşünüyorsunuz?

İlk gördüğümde ‘yok artık, o kadar da değildir.' dedim ama bu tweetten sonra ‘acaba?' dedim.

Not:
Defne joy foster, FETÖ darbesinden önce sert sözlerle eleştirdiği ve ‘fetö' lakabını takan ilk kişidir.

Ek bilgi:
Defne joy foster, 2011 yılında hayatını kaybeden bir televizyon sunucusu ve oyuncuydu. Ölümü şüpheli bulunmuş, ancak resmi raporlara göre astım krizine bağlı solunum yetmezliğinden öldüğü açıklanmıştı. FETÖ ile ilgili sert eleştiriler yaptığına dair bazı iddialar ortaya atılmışsa da, bu konuda kesin bir kanıt bulunmamaktadır.

Bu ülkeden her şeyi beklerim. Sınır veya bu kesin olmaz gibi bir kanım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otopsi yapılırsa belli olur ne olduğu.
( yapıldı mı bilmiyorum. )
İktidar değiştiğinde yapılabilecek en uzun ve detaylı temizlik yapılmalı.

Bahane bulup hapse atar, niye zehirlesin ki?
Çok şey bilen birinin ağzını bağlasan ne olur, gözleriyle konuşur. :) İmamoğlu siyasi bir figür ve bağlı olduğu bir parti var. Lakin Volkan Konak bir partiye bağlı değil, siyasi bir figür değil. Malum partiden her şey beklenir.
Ha bu arada tahmin. Volkan Konak sütten çıkma ak kaşık da olabilir. "Bir şeyler biliyorsa" diye söyledim ben.
Otopsi yapılırsa belli olur ne olduğu.
( yapıldı mı bilmiyorum. )
İktidar değiştiğinde yapılabilecek en uzun ve detaylı temizlik yapılmalı.
Yalan rapor verirler. Sen doğru söyleyeceklerini mi sanıyorsun?

Böyle şeylere itibar etmemek gerek. Twitter tabiri caizse bok çukuru. Twitter’a ne zaman girsem insanların iğrençliği moralimi bozuyor.

Çok şey bilen birinin ağzını bağlasan ne olur, gözleriyle konuşur. :) imamoğlu siyasi bir figür ve bağlı olduğu bir parti var. Lakin volkan konak bir partiye bağlı değil, siyasi bir figür değil. Malum partiden her şey beklenir.
Ha bu arada tahmin. Volkan konak sütten çıkma ak kaşık'da olabilir. "bir şeyler biliyorsa" diye söyledim ben.

Yalan rapor verirler. Sen doğru söyleyeceklerini mi sanıyorsun?

Sanmıyorum kimleri kimleri aldılar. Bazısı sus payı da aldı.

Haber diye her türlü dezenformasyonu haber başlığı altında paylaşabiliyor muyuz? Hani uzaktan yakından bir kanıt sunsa diyeceğim eyvallah. Dediği şey fotoğrafını attığım ve internette okuduğum kadarıyla kalp sıkıntılarının tedavisinde de kullanılan bir ot ile insanların kalp krizi yaşatılabileceği. Bence böyle bir başlığın onay alması bile saçmalık. @Recep Baltaş

1743421055799.webp