Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.442 Makaleler 3 Çözümler 114 Beğeniler 3.048 Yer Ankara 31 Mart 2025 #21 Her şeyin altında bir komplo teorisi aramayın gençler. Bizim ülke maalesef buna çok meyilli. Kimi şarkısını severek dinlerdim, duyunca üzüldüm gerçekten. Selam olsun.
Her şeyin altında bir komplo teorisi aramayın gençler. Bizim ülke maalesef buna çok meyilli. Kimi şarkısını severek dinlerdim, duyunca üzüldüm gerçekten. Selam olsun.
madelyn Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.685 Çözümler 11 Beğeniler 5.941 31 Mart 2025 #22 Manipüle edilmeye çok müsait bir konu ve ona uygun ortam var, her iddiayı 0 ya da 1 olarak değerlendirmeyelim.
Manipüle edilmeye çok müsait bir konu ve ona uygun ortam var, her iddiayı 0 ya da 1 olarak değerlendirmeyelim.
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 31 Mart 2025 #23 Şişman Adam dedi: Her şeyin altında bir komplo teorisi aramayın gençler. Bizim ülke maalesef buna çok meyilli. Kimi şarkısını severek dinlerdim, duyunca üzüldüm gerçekten. Selam olsun. Genişletmek için tıkla... Çok sevdiğim bir sanatçıydı. Bizim bilmediğimiz bir tarafı varsa da, biz onu şarkılarıyla sevdik. Allah rahmet eylesin.
Şişman Adam dedi: Her şeyin altında bir komplo teorisi aramayın gençler. Bizim ülke maalesef buna çok meyilli. Kimi şarkısını severek dinlerdim, duyunca üzüldüm gerçekten. Selam olsun. Genişletmek için tıkla... Çok sevdiğim bir sanatçıydı. Bizim bilmediğimiz bir tarafı varsa da, biz onu şarkılarıyla sevdik. Allah rahmet eylesin.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 31 Mart 2025 #24 Şişman Adam dedi: Her şeyin altında bir komplo teorisi aramayın gençler. Bizim ülke maalesef buna çok meyilli. Kimi şarkısını severek dinlerdim, duyunca üzüldüm gerçekten. Selam olsun. Genişletmek için tıkla... Aynen, sözde Barış Akarsu'da suikaste kurban gitmiş Amerika tarafından bizim insanımıza göre. Gereksiz mesaj oldu ama olsun.
Şişman Adam dedi: Her şeyin altında bir komplo teorisi aramayın gençler. Bizim ülke maalesef buna çok meyilli. Kimi şarkısını severek dinlerdim, duyunca üzüldüm gerçekten. Selam olsun. Genişletmek için tıkla... Aynen, sözde Barış Akarsu'da suikaste kurban gitmiş Amerika tarafından bizim insanımıza göre. Gereksiz mesaj oldu ama olsun.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.843 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 31 Mart 2025 #25 Blackraven dedi: Bence böyle bir başlığın onay alması bile saçmalık. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Konu üyelere özeldi ve insanların fikrini öğrenme amacıyla konusunu açtım. Saçmalık yok ortada.
Blackraven dedi: Bence böyle bir başlığın onay alması bile saçmalık. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Konu üyelere özeldi ve insanların fikrini öğrenme amacıyla konusunu açtım. Saçmalık yok ortada.
Gece Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.148 Çözümler 19 Beğeniler 929 31 Mart 2025 #26 Öyle bir hâl içindeyiz ki kulağa ne kadar saçma bile gelse imkânsızlığından emin olamıyorsun.
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 748 Yer Ankara 31 Mart 2025 #27 Kim neden zehirlesin adamı bu kadar komplo teorisi yeterli.
hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 31 Mart 2025 #28 Hans dedi: Benim kesin bir fikrim yok zaten. A haberi mi ciddiye alalım? Genişletmek için tıkla... Ben kaynağı aldığın Twitter çöplüğünden bahsettim A haberi hiç izlemem bile.
Hans dedi: Benim kesin bir fikrim yok zaten. A haberi mi ciddiye alalım? Genişletmek için tıkla... Ben kaynağı aldığın Twitter çöplüğünden bahsettim A haberi hiç izlemem bile.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.843 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 31 Mart 2025 #29 Gece dedi: Öyle bir hâl içindeyiz ki kulağa ne kadar saçma bile gelse imkânsızlığından emin olamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bunun için konusunu açtım.
Gece dedi: Öyle bir hâl içindeyiz ki kulağa ne kadar saçma bile gelse imkânsızlığından emin olamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bunun için konusunu açtım.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 31 Mart 2025 #30 Recep Baltaş dedi: Asılsız bir iddia olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dün akşam X'de ampüllerin aşırı aşırı sevindiğini gördüm. Öyle böyle değil. Ben artık ihtimal veriyorum. (Sevgili modlar, ampul olarak yazıldığını biliyorum. Ben o kitleye ampül diyorum.)
Recep Baltaş dedi: Asılsız bir iddia olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dün akşam X'de ampüllerin aşırı aşırı sevindiğini gördüm. Öyle böyle değil. Ben artık ihtimal veriyorum. (Sevgili modlar, ampul olarak yazıldığını biliyorum. Ben o kitleye ampül diyorum.)