Maotun 32 Uzman Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 155 Beğeniler 66 9 Temmuz 2026 #1 Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama Golf 6 aracımın teyp kodu lazım. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2026
Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama Golf 6 aracımın teyp kodu lazım. Yardımcı olabilecek var mı?
Michael MYERS 93 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.369 Çözümler 94 Beğeniler 6.853 Yer Haddonfield, Illinois 9 Temmuz 2026 #2 Her arabada farklı oluyor. Söküp üzerindeki kasaya bakman lazım, oraya yazılır.
Bayro 2 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.154 Makaleler 10 Çözümler 31 Beğeniler 4.156 Yer İstanbul 9 Temmuz 2026 #3 Maotun dedi: Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama Golf 6 aracımın teyp kodu lazım. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Her aracın teyp kodu farklıdır, kullanım kılavuzunda yazar.
Maotun dedi: Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama Golf 6 aracımın teyp kodu lazım. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Her aracın teyp kodu farklıdır, kullanım kılavuzunda yazar.
KS KS Maotun 32 Uzman Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 155 Beğeniler 66 9 Temmuz 2026 #4 Bayro dedi: Her aracın teyp kodu farklıdır, kullanım kılavuzunda yazar. Genişletmek için tıkla... Üstat, biliyorum zaten. Bana lazım olan, ben kodu vereceğim; bana şifreyi bulması, kullanım kılavuzu olsa bakıp yazarım direkt. EEPROM Aracılığı ile çözülmüştür. Konu kilitlenebilir. Son düzenleme: 9 Temmuz 2026
Bayro dedi: Her aracın teyp kodu farklıdır, kullanım kılavuzunda yazar. Genişletmek için tıkla... Üstat, biliyorum zaten. Bana lazım olan, ben kodu vereceğim; bana şifreyi bulması, kullanım kılavuzu olsa bakıp yazarım direkt. EEPROM Aracılığı ile çözülmüştür. Konu kilitlenebilir.