Maotun 3 Uzman Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 65 Bugün 13:34 #1 Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama Golf 6 aracımın teyp kodu lazım. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:35
Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama Golf 6 aracımın teyp kodu lazım. Yardımcı olabilecek var mı?
Michael MYERS 43 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.858 Çözümler 83 Beğeniler 6.048 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 13:45 #2 Her arabada farklı oluyor. Söküp üzerindeki kasaya bakman lazım, oraya yazılır.
Bayro 43 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.126 Makaleler 10 Çözümler 30 Beğeniler 4.121 Yer İstanbul Bugün 13:45 #3 Maotun dedi: Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama Golf 6 aracımın teyp kodu lazım. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Her aracın teyp kodu farklıdır, kullanım kılavuzunda yazar.
Maotun dedi: Merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama Golf 6 aracımın teyp kodu lazım. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Her aracın teyp kodu farklıdır, kullanım kılavuzunda yazar.
KS KS Maotun 3 Uzman Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 65 Bugün 13:50 #4 Bayro dedi: Her aracın teyp kodu farklıdır, kullanım kılavuzunda yazar. Genişletmek için tıkla... Üstat, biliyorum zaten. Bana lazım olan, ben kodu vereceğim; bana şifreyi bulması, kullanım kılavuzu olsa bakıp yazarım direkt. EEPROM Aracılığı ile çözülmüştür. Konu kilitlenebilir. Son düzenleme: Bugün 14:41
Bayro dedi: Her aracın teyp kodu farklıdır, kullanım kılavuzunda yazar. Genişletmek için tıkla... Üstat, biliyorum zaten. Bana lazım olan, ben kodu vereceğim; bana şifreyi bulması, kullanım kılavuzu olsa bakıp yazarım direkt. EEPROM Aracılığı ile çözülmüştür. Konu kilitlenebilir.