Vortex benzeri Linux'ta çalışan araç önerisi

Yer
Cintra
Oyun modlayacağım ancak Vortex'i çalıştıramıyorum. Bu sebeple yardıma ihtiyacım var.

Dosya Ekleri

• 1725899470296.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 61
Yama programını protonda açın öyle kurun. Eğer yama kurucusu yoksa proton prefix'inin konumunu bulup elle yamalayabilirsiniz.

Protontricks'i kullanabilirsiniz prefix'te program çalıştırmak için.

Yama programını protonda açın öyle kurun. Eğer yama kurucusu yoksa proton konumunu bulup elle yamalayabilirsiniz.

Protontricks'i kullanabilirsiniz Prefix'te program çalıştırmak için.

Hocam yama kurucuyu Wine ile açmaya çalışıyorum ve açıyorum. Ancak yamanın kurulu olduğu noktayı kopyala yapıştır yapınca bozuluyor.

Ek: Hocam Vortex çalışmıyor.

Hocam yama kurEk: Hocam VoVortex'in çalışucuyu Wine ile açmaya çalışıyorum ve açıyorum.
Eğer Steam oyunu ise Protontricks aracılığı ile prefix seçip onun içinden yama aracını başlatın, Wine ile Proton tam olarak uyumlu değil.
Ek: Hocam Vortex çalışmıyor.
Vortex için pek bir fikrim yok. Pek sık kullandığım bir araç değil. Wine sürümünüze ve sistem özelliklerinize göre çalışabilir veya çalışmayabilir, biraz şans oyunu gibi bir şey. Belki lutris ile deneyebilirsiniz.

Hocam Bottles'tan Gog'u açarak deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…