Geraltın kılıcı
Üstün
Oyun modlayacağım ancak Vortex'i çalıştıramıyorum. Bu sebeple yardıma ihtiyacım var.
Bu aracın Vortex desteği vardı.Oyun modlayacağım ancak Vortex'i çalıştıramıyorum. Bu sebeple yardıma ihtiyacım var.
Hocam bu arada konu ile alakasız bir sorum daha var. Witcher 1'e türkçe yamayı Linux'ta nasıl kuracağım?Bu aracın Vortex desteği vardı.
![]()
GitHub - sonic2kk/steamtinkerlaunch: Linux wrapper tool for use with the Steam client for custom launch options and 3rd party programs
Linux wrapper tool for use with the Steam client for custom launch options and 3rd party programs - sonic2kk/steamtinkerlaunchgithub.com
Yama programını protonda açın öyle kurun. Eğer yama kurucusu yoksa proton konumunu bulup elle yamalayabilirsiniz.
Protontricks'i kullanabilirsiniz Prefix'te program çalıştırmak için.
Eğer Steam oyunu ise Protontricks aracılığı ile prefix seçip onun içinden yama aracını başlatın, Wine ile Proton tam olarak uyumlu değil.Hocam yama kurEk: Hocam VoVortex'in çalışucuyu Wine ile açmaya çalışıyorum ve açıyorum.
Vortex için pek bir fikrim yok. Pek sık kullandığım bir araç değil. Wine sürümünüze ve sistem özelliklerinize göre çalışabilir veya çalışmayabilir, biraz şans oyunu gibi bir şey. Belki lutris ile deneyebilirsiniz.
Hocam Bottles'tan Gog'u açarak deniyorum.Eğer Steam oyunu ise Protontricks aracılığı ile prefix seçip onun içinden yama aracını başlatın, Wine ile Proton tam olarak uyumlu değil.
Vortex için pek bir fikrim yok. Pek sık kullandığım bir araç değil. Wine sürümünüze ve sistem özelliklerinize göre çalışabilir veya çalışmayabilir, biraz şans oyunu gibi bir şey. Belki lutris ile deneyebilirsiniz.