Merhaba.

Fresh ve ekşi aromaları seviyorum, redbullu denedim ilk başta iyiydi ama aşırı baydı.

Önerileri bekliyorum.
Eh, bırakalı bayağı oldu. Normal sigaraya göre kan kusturdu resmen bu Vozol'lar bana. Ama içiyorsan Ejder Meyvesi veya Orman Meyveli deneyebilirsin.

Teşekkürler hocam. Orijinalini bulabileceğim bir yer var mı acaba?
İnternet üzerinden bulmak zor, paso taklit ürün basıyorlar. İstanbul'da isen Fatih ve Eminönü taraflarında elektronik sigara, likit, puff gibi ürünler için büyük çarşılar var hanların içinde. Ben oradan alıyordum.

Diş etlerinde çekilme istemiyorsan neredeyse her çektiğinde sıvı tüket. Alışkanlık haline getir.

Evet hocam biraz sıkıntılı ancak ben genelde kontrollü içiyorum. Yani 1 yıldır maksimum haftada 3 gün gibi sınır koyuyorum kendime özellikle dersler falan bittikten sonraya saklıyorum. İstesem de çok içemem para dayanmıyor bir de çok çekince oyun hamuru gibi bir tat oluşuyor, tadında bırakmak en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bırakmak en iyisi tabii, ama ağzınızda kuruluk hissedecek kadar içen varsa durum tehlikeli olabiliyor o yüzden illa içecekseniz sürekli sıvı tüketin ağzınız asla kurumasın.
Her bir çekimde bir yudum sıvı tüketin sanki temizliyormuş gibi alışkanlık edinin.