Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
İnternetten almayı düşündüm ama bir kesim zararlı bir kesim zararsız diyor. Sizce normal sigaraya göre daha mı zararlı?

Benim bir arkadaşın ciğerlerinde su topladı puff yüzünden, şahsen normal sigarayı tercih ederim ve öyle yapıyorum. En iyisi ikisini de içmemeniz.
Geçmiş olsun hocam.

İnternetten almayı düşündüm ama bir kesim zararlı bir kesim zararsız diyor. Sizce normal sigaraya göre daha mı zararlı?
Ağır bişey istiyosanız Winston Red olabilir.

Doktor veya bilirkişi olmadan sadece kişisel tahminime dayanarak daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Elinde oyuncak gibi duran plastik bir şey, eminim en azından ne halt olduğunu bilebildiğimiz sigaradan daha zararlıdır. İkisini de tercih etmiyorum ama günde 1 paket sigara mı 50 puff çekimi mi deseler sigara derdim.

Kısa vadede sigara kadar zararı yok (ama yine de çok zararı var) , uzun vadede sigaradan daha zararlı. Tavsiye etmem çünkü dediğim gibi zararlı, buhar olduğu için ciğerde su topluyor sigaradan daha uğraştırıcı oluyor. Hastanelik oluyorsun direk öyle normal ağrı falan değil. Çok pahalı oluyor. En ucuz 700'e bulursun 25 bin çekimlik. Kullanıma bağlı götürür ama yine de 700 pahalı. İnternette 800'den aşağı bulamazsın. Çok çakması oluyor o da ayrı bir dert. Sahte olup olmadığını da anlayamazsın çok profesyonel yapıyorlar. 1 hafta kullanıyorsun pili arızalanıyor, likiti bitiyor, nefes sensörü bozuluyor, pamuğu yanıyor uğraş dur.

Ha bu arada şarjda ısınıp patlama gibi bir tehlikeli sorunu var yaşayan görmedim de çakma satarlarsa yaşayabilirsin. Normal sigaradan daha çok uğraştırıyor seni.