A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 24 Mayıs 2026 #11 IP adresinden bakıyorsan öyle nokta atışı konum vermez. Ben de İstanbul'da değilim ama öyle gösteriyor IP.
IP adresinden bakıyorsan öyle nokta atışı konum vermez. Ben de İstanbul'da değilim ama öyle gösteriyor IP.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.151 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.325 24 Mayıs 2026 #12 Koneko Toujou dedi: Açık değilken de oluyor. İşin garip kısmı DPI açmadan Discord'a girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... ISS TurkNet mi? TurkNet'te Guvenli DNS ile de yasakli sitelere girilebiliyor.
Koneko Toujou dedi: Açık değilken de oluyor. İşin garip kısmı DPI açmadan Discord'a girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... ISS TurkNet mi? TurkNet'te Guvenli DNS ile de yasakli sitelere girilebiliyor.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.867 Çözümler 35 Beğeniler 6.271 Yer Cehennemin dibi 24 Mayıs 2026 #13 alimali dedi: IP adresinden bakıyorsan öyle nokta atışı konum vermez. Ben de İstanbul'da değilim ama öyle gösteriyor IP. Genişletmek için tıkla... Steam hangi değeri bakıp konum söylüyorsa ona bakıyorum kendim spesifik olarak bakmadım. Ama Yemeksepeti ve Trendyol da aynı yerden bakıyor galiba 3'ü de aynı konumu gösteriyor. Hermione Jean Granger dedi: ISS TurkNet mi? TurkNet'te Guvenli DNS ile de yasakli sitelere girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom.
alimali dedi: IP adresinden bakıyorsan öyle nokta atışı konum vermez. Ben de İstanbul'da değilim ama öyle gösteriyor IP. Genişletmek için tıkla... Steam hangi değeri bakıp konum söylüyorsa ona bakıyorum kendim spesifik olarak bakmadım. Ama Yemeksepeti ve Trendyol da aynı yerden bakıyor galiba 3'ü de aynı konumu gösteriyor. Hermione Jean Granger dedi: ISS TurkNet mi? TurkNet'te Guvenli DNS ile de yasakli sitelere girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.151 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.325 24 Mayıs 2026 #14 @Koneko Toujou, Google'a ben neredeyim yazip cikan sonucu soyler misin?
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.867 Çözümler 35 Beğeniler 6.271 Yer Cehennemin dibi 24 Mayıs 2026 #15 Hermione Jean Granger dedi: @Koneko Toujou, Google'a ben neredeyim yazip cikan sonucu soyler misin? Genişletmek için tıkla... Google İzmir'de gösteriyor.
Hermione Jean Granger dedi: @Koneko Toujou, Google'a ben neredeyim yazip cikan sonucu soyler misin? Genişletmek için tıkla... Google İzmir'de gösteriyor.
Fahare Becerikli Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 144 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 81 24 Mayıs 2026 #16 Router arayüzüne gir, ip adresine bak 100le başlıyorsa CGNAT havuzundasın ondan kaynaklıdır.
NqrkOz Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 845 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 747 24 Mayıs 2026 #17 Normal bence, bende İstanbul'da olmama rağmen "Bursa Province" olarak görünüyor.