Esenlikler,
Ücretli bir VPN hizmeti satın almayı düşünüyorum. Hız, gizlilik ve fiyat açısından dengeli bir seçenek arıyorum. Özellikle kullandığınız ve memnun kaldığınız hizmetleri önermenizi rica ederim.
Benim için öne çıkan kriterler şunlar:
Şimdiden teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim.
Ücretli bir VPN hizmeti satın almayı düşünüyorum. Hız, gizlilik ve fiyat açısından dengeli bir seçenek arıyorum. Özellikle kullandığınız ve memnun kaldığınız hizmetleri önermenizi rica ederim.
Benim için öne çıkan kriterler şunlar:
- Hız ve bağlantı kalitesi: Türkiye’den bağlanırken hızın fazla düşmemesi, düşük gecikme ve bağlantının kararlı olması.
- Sunucu çeşitliliği: Farklı ülkelerde yeterli sayıda sunucu ve yoğun saatlerde iyi performans.
- Gizlilik ve güvenlik: Güvenilir kayıt tutmama politikası, bağımsız denetimler, DNS/IP sızıntılarına karşı koruma ve VPN koparsa interneti kesen kill switch özelliği.
- Cihaz desteği: Özellikle macOS ve Android’de sorunsuz kullanım, aynı anda birden fazla cihaz bağlayabilme.
- Kullanım sınırları: Kota veya hız kısıtlaması olmaması.
- Fiyat: Makul abonelik ücretleri ve ilk dönemden sonra aşırı yükselmeyen yenileme fiyatları. Güvenilir bir seçenekte tek ödemelik/ömür boyu paket varsa onu da değerlendirebilirim.
- Destek ve iade: Sorun yaşandığında ulaşılabilir müşteri desteği ve hizmeti deneyebilmek için iade imkânı.
Şimdiden teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim.