Ratchet
Yetkin
Denedim olmuyor.Başka tarayıcıda deneyin o hata sadece Firefox'ta var herhalde güvenli HTTPS bağlantısı kuramamış.
Denedim olmuyor.Başka tarayıcıda deneyin o hata sadece Firefox'ta var herhalde güvenli HTTPS bağlantısı kuramamış.
Tamam sitede sıkıntı var belli.
Roblox için istiyorum. GoodbyeDPI kullanmayı denedim bilgisayarda internet kesildi nedense.
Opera'yı indir içinde yerleşik VPN var öyle indir Proton VPN'yi normal tarayıcıya bende giremiyorum sayfasına.
Bunu bir deneyin bakalım etkisi olacak mı?![]()
1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.
Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable.one.one.one.one
Cloudflare WARP da gayet iyi, arada Discord için sorun yaratsa da hem ücretsiz olması hem de Pro planın çok ucuz olması (aylık 10 TL) cazip kılabilir. Ben wgcf adlı program ile wireguard profili oluşturup wiresock secure connect üzerinden sadece Discord için ayarlıyorum, oyunlarda pingimi etkilemiyor bu sayede.
Şunu dene, DNS yaz. IPv6 kapat. Muhtemelen yasaklı her siteye uygulamaya erişimin olacaktır.
Opera'yı indir içinde yerleşik VPN var öyle indir Proton VPN'yi normal tarayıcıya bende giremiyorum sayfasına.
Süperonline'nın ne olduğuna dair bir fikrim bile yok. (ama duydumYüksek ihtimalle Superonline kullanıyorsunuz bazı VPN sağlayacıları Superonline tarafından erişime engelli Windscribe betternet VPN Proton VPN.