Th3RealKayseriLee
Yetkin
Cloudflare altyapısına sahip bir VPN benzeri uygulama. Ben telefonda kullanıyorum sıkıntı yaratmaz.
Cloudflare altyapısına sahip bir VPN benzeri uygulama. Ben telefonda kullanıyorum sıkıntı yaratmaz.
Roblox için istiyorum. GoodbyeDPI kullanmayı denedim bilgisayarda internet kesildi nedense.
"Güvenilir mi bu" dediğin Cloudflare WARP işte, gayet de güvenilir arkasında Cloudflare gibi bir internet devi var. Denemeni tavsiye ederim bakalım Protona nazaran nasıl sonuç alacaksın.Deneyceğim.
Güvenilr mi bu?
Kullanabilirsem bir tek Proton kullanmak istiyorum açıkçası.
Hiçbir şey anlamadım.
İşe yaramadı.
Protonvpn sitesi Türkiye'den erişime kapalı. Tarayıcı ayarlarından secure dns'i aktif ederek girebilirsiniz.
"Güvenilir mi bu" dediğin Cloudflare WARP işte, gayet de güvenilir arkasında Cloudflare gibi bir internet devi var. Denemeni tavsiye ederim bakalım protona nazaran nasıl sonuç alacaksın.
VPN gibi bir şey derken bunu kurursam DC ve robloxa girebileceğim mi yani?(kusura bakmayın pek cahilim bu konuda)
Cloudflare WARP da gayet iyi, arada Discord için sorun yaratsa da hem ücretsiz olması hem de Pro planın çok ucuz olması (aylık 10 TL) cazip kılabilir. Ben wgcf adlı program ile Wireguard profili oluşturup Wiresock Secure Connect üzerinden sadece Discord için ayarlıyorum, oyunlarda pingimi etkilemiyor bu sayede.
İşe yaradı arkadaşlar.Dürüst olmak gerekirse bu kadar basit olacağını düşünmemiştim.Teşekkür ederim iy akşamlar diliyorum.Emek veren diğer arkadaşların da eline sağlık.Cloudflare WARP da gayet iyi, arada Discord için sorun yaratsa da hem ücretsiz olması hem de Pro planın çok ucuz olması (aylık 10 TL) cazip kılabilir. Ben wgcf adlı program ile Wireguard profili oluşturup Wiresock Secure Connect üzerinden sadece Discord için ayarlıyorum, oyunlarda pingimi etkilemiyor bu sayede.
Rica ederim ne demek.İşe yaradı arkadaşlar.Dürüst olmak gerekirse bu kadar basit olacağını düşünmemiştim.Teşekkür ederim iy akşamlar diliyorum.Emek veren diğer arkadaşların da eline sağlık.