Ethem Efe
Üstün
VPN kullanınca oynamak istediğim oyundan timeout yiyorum, başka bir yolu var mı acaba?
Güvenlik için Windcribe kullanıyorum, email doğrulaması yaparsan sana 10GB veriyor ve bu her ay yenileniyor, VPN'yi sadece Discord için kullanacağın için sana fazla fazla yetecektir. Tabii ben sınırsız isterim dersen 3$'lık fiyatı var, tabii ücretliyi kullanmana gerek yok, şart değil.
DNS + GoodByeDPIVPN kullanınca oynamak istediğim oyundan timeout yiyorum, başka bir yolu var mı acaba?
AD Guard'ın VPN'i varr ben onu kullanıyorum, tavsiye ederim.VPN kullanınca oynamak istediğim oyundan timeout yiyorum, başka bir yolu var mı acaba?
Tarayıcı üzerinden VPN açıp, tarayıcı üzerinden Discord'u kullanabilirsin, böylece oyunların etkilenmez.
Güvenlik için Windcribe kullanıyorum, email doğrulaması yaparsan sana 10GB veriyor ve bu her ay yenileniyor, VPN'yi sadece Discord için kullanacağın için sana fazla fazla yetecektir. Tabii ben sınırsız isterim dersen 3$'lık fiyatı var, tabii ücretliyi kullanmana gerek yok, şart değil.
VPN kullanınca oynamak istediğim oyundan timeout yiyorum, başka bir yolu var mı acaba?
Tarayıcı üzerinden VPN açıp, tarayıcı üzerinden Discord'u kullanabilirsin, böylece oyunların etkilenmez.
Güvenlik için windcribe kullanıyorum, email doğrulaması yaparsan sana 10GB veriyor ve bu her ay yenileniyor, VPN'yi sadece Discord için kullanacağın için sana fazla fazla yetecektir. Tabii ben sınırsız isterim dersen $3'lık fiyatı var, tabii ücretliyi kullanmana gerek yok, şart değil.