Merhaba Steam VPN olmadan acılmiyor. Mobil uygulamasında VPN olmadan mobil uygulama donuyor Ve bilgisayarda VPN olmadan web sitesine giriş yapamiyorum. Bu sorun 4 aydır var. Bunun dışında hotspot Shield ve benzeri bazı sitelerede giriş yapamiyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Servis sağlayıcınız ile görüşün ve farklı cihazdan da erişmeyi deneyin. DNS ayarları bile olmadan çalışması gerekirdi. Özellikle engellenmiş gibime geldi.
Servis sağlayıcınız ile görüşün ve farklı cihazdan da erişmeyi deneyin. DNS ayarları bile olmadan çalışması gerekirdi. Özellikle engellenmiş gibime geldi.
Servis sağlayıcı olarak Türk Telekom kullanıyorum router olarak Türk Telekom'un verdiği zxsel router kullanıyorum başka bir cihazla deneyemiyorum maalesef ama telefonda Wi-Fi dışında mobil veri ile denediğimde Steam sorunsuz acılıyor.
Türk Telekom'u aramadım 2019'dan beri aynı interneti kulanıyoruz 2019 ve sonrasındaki 1 2 yılda bazı sitelere giriş yapamama gibi bir sorunu yoktu DNS ayarlarını bilgisayardan değiştirmeye calışmıştım eskiden ama modem arayüzüne hiç girmedim.