wallywestr
Uzman
Battlefield 6 Ukrayna üzerinde 40 dolar yani neredeyse yarı fiyatında. VPN ile Ukrayna üzerinden oyunu alsam bu ban sebebi mi olur?
Steam değil de EA üzerinden alan çok, ban yiyen duymadım daha kendim de almıştım sorun yaşamadım. Steam izin vermiyor benim bildiğim kadarıyla kartı girince kartı kullandığın ülkenin sayfasına yönlendiriyor oyunu alırken.Battlefield 6 Ukrayna üzerinde 40 dolar yani neredeyse yarı fiyatında. VPN ile Ukrayna üzerinden oyunu alsam bu ban sebebi mi olur?
Agam pekk oyumj aldık diyelim iade ederken sorun çıkarırlar mi ? Fc26 aldım vpn ukranya ile hiç oynamadan iade talebine başvurdum.Steam değil de EA üzerinden alan çok, ban yiyen duymadım daha kendim de almıştım sorun yaşamadım. Steam izin vermiyor benim bildiğim kadarıyla kartı girince kartı kullandığın ülkenin sayfasına yönlendiriyor oyunu alırken.
Denemedim deneyen olmuş mudur bilmiyorum ama sorun çıkacağını düşünmüyorum. Fakat ürünün iadesi için inceleme gibi bir durum oluyorsa iplere bakıp nasıl bir durum diye araştırılır ise sıkıntılı.Agam pekk oyumj aldık diyelim iade ederken sorun çıkarırlar mi ? Fc26 aldım vpn ukranya ile hiç oynamadan iade talebine başvurdum.
Biraz baktım mesela bir forumda gördüm adam ea pro almis sonra hesabi yasaklanmis ama ea prosunu iade etmişler adama. Yani mantiken iade icin onemli olan oyunu oynama saatim vs iade edip banlayadabilirler. Umarım öyle olur hesabi yeni açmıştım zaten banlasinlar.Denemedim deneyen olmuş mudur bilmiyorum ama sorun çıkacağını düşünmüyorum. Fakat ürünün iadesi için inceleme gibi bir durum oluyorsa iplere bakıp nasıl bir durum diye araştırılır ise sıkıntılı.
Beğenmedin mi FC26 ?Biraz baktım mesela bir forumda gördüm adam ea pro almis sonra hesabi yasaklanmis ama ea prosunu iade etmişler adama. Yani mantiken iade icin onemli olan oyunu oynama saatim vs iade edip banlayadabilirler. Umarım öyle olur hesabi yeni açmıştım zaten banlasinlar.