Ukrayna'ya ait kredi kartı istiyor artık çünkü ben başka oyun almayı denedim kartınız Ukrayna kartı değildir hatası verdi.
Mısır'da da hata veriyordu (Mısır'da yaşayan vatandaşta bile hata verdiğine dair gönderiler gördüm) artık Ukrayna'ya geldiyse geçmiş olsun ya da kaliteli VPN ile denenmesi lazım.

Bir sıkıntı çıkmadı. Sorunsuz oynanıyor.
Şu ana kadar ben de sorun yaşamadım. Sistem maalesef bu şekilde almaya zorluyor uğraşılacak risk bence yarın fiyatına satılıyor neredeyse bazı ülkelerde. Bizde nedense en fakir olduğumuz halde en pahalı fiyatları sunuyor herkes. Şuana kadar da kimsenin ban yediğini duymadım bu durumdan, insanları caydırmak ve korkutmak için ortaya atılan bir şey gibi geliyor bana.

Şu ana kadar ben de sorun yaşamadım. Sistem maalesef bu şekilde almaya zorluyor uğraşılacak risk bence yarın fiyatına satılıyor neredeyse bazı ülkelerde. Bizde nedense en fakir olduğumuz halde en pahalı fiyatları sunuyor herkes. Şu ana kadar da kimsenin ban yediğini duymadım bu durumdan, insanları caydırmak ve korkutmak için ortaya atılan bir şey gibi geliyor bana.

Ukrayna'nın bizden iyi ekonomisi olmasıda komik bir olay bu arada.

Ukrayna'nın bizden iyi ekonomisi olmasıda komik bir olay bu arada.
Ağlanacak halimize gülüyoruz cidden komik yani ne oluyor da her sene alım gücümüz daha kötü oluyor ? Ben kendi geleceğimi göremiyorum açıkçası 5 sene önce ortalamaydı her şey sonra git git gide bozulmaya başladı ama son 2-3 sene nasıl oluyor da en fakir hale geliyoruz. Ben 2 sene önceki maaş ile 4 kişi ailem ile geçiniyorduk 3 öğrenci olmasına rağmen şimdi 2 kişi çalışıyoruz yine yetmiyor her ay sonu açık çıkıyor. Ben geleceğimi göremediğim ülkede devam etmek istemiyorum açıkçası kaldığım zaman hep zarar. Kusura bakmayın rahatsız ettiysem.

Şu ana kadar ben de sorun yaşamadım. Sistem maalesef bu şekilde almaya zorluyor uğraşılacak risk bence yarın fiyatına satılıyor neredeyse bazı ülkelerde. Bizde nedense en fakir olduğumuz halde en pahalı fiyatları sunuyor herkes. Şuana kadar da kimsenin ban yediğini duymadım bu durumdan, insanları caydırmak ve korkutmak için ortaya atılan bir şey gibi geliyor bana.
Bu pahalı fiyat konusunda haklısınız. Ekonomi olarak çoğu yerel fiyatlandırma yapılan ülkelere ya eşitiz ya da daha kötüyüz ama yine de tam oyun parası istiyorlar. Türkiye'de yaşayan birinin VPN ile almasını da gayet etik görüyorum.

Ağlanacak halimize gülüyoruz cidden komik yani ne oluyor da her sene alım gücümüz daha kötü oluyor? Ben kendi geleceğimi göremiyorum açıkçası 5 sene önce ortalamaydı her şey sonra git gitgide bozulmaya başladı ama son 2-3 sene nasıl oluyor da en fakir hale geliyoruz. Ben 2 sene önceki maaş ile 4 kişi ailem ile geçiniyorduk 3 öğrenci olmasına rağmen şimdi 2 kişi çalışıyoruz yine yetmiyor her ay sonu açık çıkıyor. Ben geleceğimi göremediğim ülkede devam etmek istemiyorum açıkçası kaldığım zaman hep zarar. Kusura bakmayın rahatsız ettiysem.

Haklısın kardeşim.

Bizim Steam’in dolara geçmesinin sebebi buydu zaten. Zamanında. Herkes Türkiye’den oyun alıyordu, onlar yüzünden dolara geçildi. Şimdi ben de Ukrayna üzerinden alıp aynısını yapıyorum. Yurtdışında yaşayan insanlar zamanında bize öyle yapmış, ben de aynısını onlara yapıyorum.

Mısır'da da hata veriyordu (mısır'da yaşayan vatandaşta bile hata verdiğine dair gönderiler gördüm) artık Ukrayna'ya geldiyse geçmiş olsun ya da kaliteli VPN ile denenmesi lazım.

Şimdi alabildim Yapı Kredi ile.

Son düzenleme:
İade muhabbetini görmedim. Açıkcası uzun yıllardır bu yöntem var bir şey yapılacağını sanmıyorum. Ben oyunu kendim iade ettim zaten. İade sebebimde betadan kaynaklı. EA'ye güvenmediğim için.
Aga merhaba bende fc 26 yi ukranya üzerinden aldım hiç oynamadan iade talebinde buldum. İade ediliyor degil mi sorun olmadan ?