poro

Yetkin
Makaleler
2
Kendi kişisel yazılım işlerim için deneysel olarak kullanacağım VPS sunucu arayışındayım. Performanslı ve güvenilir kullandığınız bildiğiniz sağlayıcıları söyleyebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

@Netvay tavsiyemdir.

Fiyatları oldukça uygun. Hoş geldin kodunu kullanarak ekstra indirimden yararlanabilirsin.

Yabancı olsun dersen:
https://www.hetzner.com/ (Paran var ise üzmez.)

Teşekkürler. En fazla 300 lira gibi bir şey düşünüyorum aşağı yukarı. Paketin içeriğine göre değişir tabii netvay cazip duruyor oldukça ama hetzner ne kadar param varsa üzmez mesela?

hetzner ne kadar param varsa üzmez mesela?

Aldığınız tüm hizmetlerin ödemelerini eksiksiz ve zamanında yapmanız gerekmektedir.

Düzenli ödeme yaptığınız ve kendi yedeklerinizi sorumluluk bilinciyle tuttuğunuz sürece herhangi bir sorun yaşamazsınız. Yıllardır bu hizmeti kullanan birçok müşterim oldu ve şimdiye kadar şikayet eden biriyle karşılaşmadım.

Eğer Hetzner hakkında şikayetler okuduysanız, büyük olasılıkla bu şikayetler ya sunucu yönetimi konusunda yeterli bilgiye sahip olmayan kişilerden ya da Hetzner’in kurallarına uymayan kullanıcılardan kaynaklanmaktadır.

Aldığınız tüm hizmetlerin ödemelerini eksiksiz ve zamanında yapmanız gerekmektedir.

Düzenli ödeme yaptığınız ve kendi yedeklerinizi sorumluluk bilinciyle tuttuğunuz sürece herhangi bir sorun yaşamazsınız. Yıllardır bu hizmeti kullanan birçok müşterim oldu ve şimdiye kadar şikayet eden biriyle karşılaşmadım.

Eğer Hetzner hakkında şikayetler okuduysanız, büyük olasılıkla bu şikayetler ya sunucu yönetimi konusunda yeterli bilgiye sahip olmayan kişilerden ya da Hetzner'in kurallarına uymayan kullanıcılardan kaynaklanmaktadır.

Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için🙏🏻

Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için🙏🏻
Bende teşekkür ederim.

Eğer hizmet hakkında daha detaylı bilgi isterseniz kısaca:
Hetzner üzerinde hizmet kullanımı genellikle önce başlar, ödemesi ise ay sonunda yapılır. Ancak ne yazık ki bu sistem, bazı kişiler tarafından kötüye kullanıldığı için zamanla şartlar daha da sıkılaştırılmıştır. Bu nedenle aldığınız tüm hizmetlerin ödemelerini eksiksiz ve zamanında yapmanız gerekmektedir.

Bende teşekkür ederim.

Eğer hizmet hakkında daha detaylı bilgi isterseniz kısaca:
Hetzner üzerinde hizmet kullanımı genellikle önce başlar, ödemesi ise ay sonunda yapılır. Ancak ne yazık ki bu sistem, bazı kişiler tarafından kötüye kullanıldığı için zamanla şartlar daha da sıkılaştırılmıştır. Bu nedenle aldığınız tüm hizmetlerin ödemelerini eksiksiz ve zamanında yapmanız gerekmektedir.

Hetzner'i çok sık duyuyorum zaten üye olmuştum ancak hiç bakma fırsatım olmadı. Bu dediğinizi hiç bilmiyordum. Sanırım kayıt olurken kredi kartı istemeleri, hizmet başlatmak için ise pasaportumu istemelerinin sebebi de bu.

Eğer Hetzner hakkında şikayetler okuduysanız, büyük olasılıkla bu şikayetler ya sunucu yönetimi konusunda yeterli bilgiye sahip olmayan kişilerden ya da Hetzner’in kurallarına uymayan kullanıcılardan kaynaklanmaktadır.
Hertzner.