Bütçe
1700

Exinie

Başarılı
Makaleler
1
Selam, yıllardır kullandığım G502 Hero'nun tekerleği bozulunca artık hem daha hafif hem de kablosuz bir modele geçmeye karar verdim. Fareyi sanırım Claw (pençe) tutuşla kullanıyorum; hem G502 Hero hem de G102 modelleri elime oturuyor. Özellikle osu! gibi oyunlarda G502'nin ağırlığı artık ciddi anlamda yormaya başladı.

Şu an VXE R1 ile ATK A9 Plus arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla R1'in Switch ve MCU tarafı daha kaliteli duruyor ama ilk kez kablosuz bir fareye geçeceğim için pil ömrü benim için çok kritik. Bu tarafta A9 Plus batarya kapasitesiyle bir adım öne geçiyor gibi fakat ATK A9 modellerinde kronik bir uykudan uyanmama sorunu var mış ama anladığım kadarıyla yeni HiSilicon NearLink MCU revizyonuyla bu durum çözülmüş; yine de tam emin değilim, tecrübesi olan var mı?

Estetik olarak beyaz renk bir model arıyorum. Sizce bütçeyi biraz daha zorlayıp R1 Pro'ya çıkmaya değer mi yoksa bu iki modelden biri işimi görür mü? R1 Pro pil konusunda iki modelin ortasında kalıyor gibi ama emin olamıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

R1 kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok ama bu bütçede sanırım Aula SC680 öneriliyor. Aralarındaki tek fark malzeme kalitesi veya hissiyat sanırım. R1 düz de skatez grip tape falan bir şey çıkmıyor eğer R1 alacaksanız Pro modelini öneririm. Hissiyata gelirsek evet R1 biraz daha kaba bir mouse tak tak sesleri oluyor bazen.

Diğer konuları okurken bu modele baktım fakat tasarımını hiç beğenmedim maalesef direkt eledim.

VXE R1 kullanmaya başlayalı ne kadar oldu acaba? R1 Pro Max kullanan bir arkadaşımın tekerleği bozulmuştu, teknik servis komponentin değişimini sağlamıştı, o yönden iyi.

Konuları okurken bu modele baktım fakat tasarımını hiç beğenmedim maalesef direkt eledim.

Vxe R1 kullanmaya başlayalı ne kadar oldu acaba? R1 Pro Max kullanan bir arkadaşımın tekerleği bozulmuştu, teknik servis komponentin değişimini sağlamıştı, o yönden iyi.

Aula ile benzerler zaten. A9 Plus ile R1 arasında kafana göre seçim yapabilirsin. Hangisini beğenirsen artık. Ben de r1SE+ kullanıyorum.

Aula ile benzerler zaten. A9 Plus ile R1 arasında kafana göre seçim yapabilirsin. Hangisini beğenirsen artık. Ben de r1SE+ kullanıyorum.
Kronik sorunlu MCU sonradan düzgünü ile revize edildiği bilgisi kesinse A9 Plus modeline daha yatkınım gibi. Fare elimde kalsın istemiyorum, teknoloji son aldığım ürünlerde fazla şans işi oldu benim için. Wraith desteğe müsait bir zamanda soracağım.

Kronik sorunlu mcu sonradan düzgünü ile revize edildiği bilgisi kesinse A9 Plus modeline daha yatkınım gibi. Fare elimde kalsın istemiyorum, teknoloji son aldığım ürünlerde fazla şans işi oldu benim için. Wraith desteğe müsait bir zamanda soracağım.

Şimdi çok nadir görüyorum sorun yaşayan. Güncelleme ile düzelttiler Click sorununu.

paşalarım, beylerim, bu önerileri yaparken el büyüklüğünü niye dikkate almıyoruz acaba? vxe r1 ve atk a9 arasında büyüklük farkı var, sc680 le de keza öyle. eloshapes.com < bakın burdan

eger küçük elin varsa benim gibi ve g 102 tarzı mouse'lar rahat oluyosa, kullanmadım ama sc 680 ve atk a9 a pek yaklaşasım gelmez. ama kullananlar daha iyi anlatır.

@Reqvhio,

Konuyu yazarken bu bilgiyi eklemek aklıma gelmemiş kusura bakmayın. Cetvelle ölçünce bileğimin sonundan başlayıp, orta yani en uzun olan parmağıma kadar olan uzunluk 18 cm çıkıyor.

VXE R1 kullanmaya başlayalı ne kadar oldu acaba?
7-8 ay oldu herhangi bir sorununu görmedim bataryası 250mAh olmasına rağmen pili günde 3-4 saat oynamama rağmen 2 haftayı çıkarıyor şarj süresi 1.5 saat falan. Elim 18-19cm falan normalde palm grip tutarım ama bu mouseyi kavramak her türlü ele oluyor bence uzun süreli kullanımda yormuyor beni.

@Reqvhio,

Konuyu yazarken bu bilgiyi eklemek aklıma gelmemiş kusura bakmayın. Cetvelle ölçünce bileğimin sonundan başlayıp, orta yani en uzun olan parmağıma kadar olan uzunluk 18 cm çıkıyor.
boyut bazlı bakarsak bunların arasından vxe r1 se+ olması lazım, o daha rahat olur gibi. zaten ergonomi ilk gelir, rahat kullanamadıgın mouse kaliteli olsa nolur al-sata yarar anca xD