VXE R1 alınır mı?

sivofeng

Uzman
Bütçem bu fiyat bandında, biraz araştırdığımda en iyi seçeneğin bu olduğuna karar kıldım, özellikle kullanan arkadaşlara soruyorum, memnun musunuz alınır mı?
Logitech G102'den geçiş yapacağım, G102 elime tam oluyor gibi, r1'in de olacağını düşünüyorum. Sizce nasıldır? Bir de stoklar aşağı yukarı ne kadar sürede gelir bir bilginiz var mı?

• VXE R1, genellikle iyi bir oyuncu fare olarak değerlendiriliyor ve birçok kullanıcıdan olumlu geri dönüş alıyor.
  • Daha önce Logitech G102 kullandıysanız, VXE R1'in de benzer bir avuç içi hissiyatı sunduğunu düşünebilirsiniz. Ancak, kesin konforu anlamak için doğrudan denemeniz faydalı olacaktır.
  • Stok durumu bilgisini kesin olarak söylemek zor; ancak genellikle bilgisayar donanımı satan sitelerde güncel stok bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda yerel mağazaları veya çevrimiçi satış platformlarını takip etmeniz yararlı olabilir.

Sonuç olarak, bütçeniz uygunsa ve daha önceki fare modelinize yaklaştığını düşünüyorsanız, VXE R1'i almayı düşünebilirsiniz. Yine de, mümkünse ürünü fiziksel olarak denemeniz en iyisi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…