Alessandro Del Piero

Başarılı
Bu fareden illallah ettim. Tüm Türkiye'de sorun yok, bende var. En son Valorant'ta iki üç kere kafa atmıştım, sonra fareyi salladığımda takırtı sesi geliyordu. Şimdi arada sırada algılamıyor, donuyor ya da Valorant'ta titriyor. LOD ayarını 2 mm yaptığımda biraz daha iyi olmuştu, sorun yoktu fakat tekrar başladı bu sorunlar. Sanırsam ömrünün sonuna geldi fakat düzeltebileceğim bir ayar var mı? Mouse'un içini açtım. Sensörde sallantı yok, LED tarafından tıkırtı sesi geliyor sallayınca. Neden olabilir?

Bu sorun kablolu da oluyor mu? Ayrıca sensör kısımlarını tekrar kontrol edin iyice oturduğundan emin olun. Modem yakındaysa uzaklaştırma şansınız varsa öyle deneyin. Sallanan şeyi pek anlamadım onu da bir tekrar kontrol edin. Fotoğraf iletirseniz daha iyi olur.

Bu sorun kablolu da oluyor mu? Ayrıca sensör kısımlarını tekrar kontrol edin iyice oturduğundan emin olun. Modem yakındaysa uzaklaştırma şansınız varsa öyle deneyin. Sallanan şeyi pek anlamadım onu da bir tekrar kontrol edin. Fotoğraf iletirseniz daha iyi olur.

Farenin içini açtığımda şeffaf bir yer sensörün hemen arka alt kısmındaki yer tıkırtı oluyor. Modem yakında evet.

Farenin içini açtığımda şeffaf bir yer sensörün hemen arka alt kısmındaki yer tıkırtı oluyor. Modem yakında evet.

Fotoğraf göremeden bir şey diyemeyiz. Modeminizde 2.4 ve 5GHz modları varsa modem panelinden 2.4 olanı kapatın ve cihazlarınızı "şimdilik test amaçlı" 5GHz'e bağlayıp kullanın. Modem çakışıyor olabilir.

Ayrıca Dongle'ı farklı portlarda kullanmayı deneyin.

Yazılım'dan sıfırlama yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fareden illallah ettim. Tüm Türkiye'de sorun yok, bende var. En son Valorant'ta iki üç kere kafa atmıştım, sonra fareyi salladığımda takırtı sesi geliyordu. Şimdi arada sırada algılamıyor, donuyor ya da Valorant'ta titriyor. LOD ayarını 2 mm yaptığımda biraz daha iyi olmuştu, sorun yoktu fakat tekrar başladı bu sorunlar. Sanırsam ömrünün sonuna geldi fakat düzeltebileceğim bir ayar var mı? Farenin içini açtım. Sensörde sallantı yok, LED tarafından tıkırtı sesi geliyor sallayınca. Neden olabilir?

Bu tür farelerin ömrü kolay kolay tükenmez sorunun mouse ta olduğuna emin misin? Mouse pad de bazen çok etkiler titreyebilir donabilir algılamayabilir. Salladığında gelen ses alt kapaktan geliyordur

Bu tür farelerin ömrü kolay kolay tükenmez sorunun mouse ta olduğuna emin misin? Mouse pad de bazen çok etkiler titreyebilir donabilir algılamayabilir. Salladığında gelen ses alt kapaktan geliyordur
LOD'u 2mm'ye almış. Mousepad'den bile olsa böyle bir sorun olmaz.

Ayrıca ilk vaka değil sanırım baştan beri sorun var mış mouse'da keşke garantiye gönderseydiniz.

LOD'u 2Mm'ye almış. Mouse Pad'den bile olsa böyle bir sorun olmaz.

Ayrıca ilk vaka değil sanırım baştan beri sorun var mış Mouse'da keşke garantiye gönderseydiniz.

Lodla bir alakası yok. Lod kaldırdığında algıladığı mesafedir. Sensör her mousepadı okumaz. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.

Lodla bir alakası yok. Lod kaldırdığında algıladığı mesafedir. Sensör her mousepadı okumaz. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.
Dediğim gibi baştan sorun var mış zaten sizce mousepad'den mi? Bence asıl siz bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Madem öyle soralım arkadaşa mousepad'i neymiş?

Dediğim gibi baştan sorun var mış zaten sizce mouse Pad'den mi? Bence asıl siz bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Madem öyle soralım arkadaşa mouse Pad'i neymiş?

Bu kadar sorunluysa garantiye göndersin. Her şeyi denemiş bir tek mouse padden olabilir. R1 SE+ kötü bir mouse değil.

Bu kadar sorunluysa garantiye göndersin. Her şeyi denemiş bir tek mouse padden olabilir. R1 SE+ kötü bir mouse değil.
Konuyu okuduysanız garantiye gönderemez zaten mouse'un içini açmış, konuyu okumadan yorum yapmayınız. Ayrıca R1 SE+ kötü bir mouse. Kim bilir Beken'in hangi varyasyonunu kullandılar. R1 SE+ iyi demenizden şaşmamalı zaten.