Konuyu okuduysanız garantiye gönderemez zaten farenin içini açmış, konuyu okumadan yorum yapmayınız. Ayrıca R1 SE+ kötü bir mouse. Kim bilir Beken'in hangi varyasyonunu kullandılar. R1 SE+ iyi demenizden şaşmamalı zaten.

Çok biliyorsunuz. Arkadaşın sorununu da çözün o zaman. Sorunsuz kullanan birçok tanıdığım var. Bilmediğiniz konular da yorum yapın sadece çözüm yok :omuzsilkmeadam:

Çok biliyorsunuz. Arkadaşın sorununu da çözün o zaman. Sorunsuz kullanan birçok tanıdığım var. Bilmediğiniz konular da yorum yapın sadece çözüm yok :omuzsilkmeadam:
Mouse'un kendisi problemliyken ben nasıl çözebilirim acaba? Sorun zaten aylar önce baş göstermiş garantiye göndermeden garantiyi yakmış. Madem mousepad'den olduğunu iddia ediyorsunuz, siz çözünüz. Gidipte farklı mousepad almayı deneyinmi diyelim? Sorunsuz kullanan bir çok tanıdığınız olabilir, fakat sorun yaşayan bir o kadarda kullanıcı var. Mouse ile alakalı sorunları atmama gerek yok heralde basit bir cümleyle internette bir sürü şey görebiliyorsunuz.

Farenin kendisi problemliyken ben nasıl çözebilirim acaba? Madem mouse Pad'den olduğunu iddia ediyorsunuz, siz çözünüz. Gidip de farklı mouse pad almayı deneyinmi diyelim? Sorunsuz kullanan birçok tanıdığınız olabilir, fakat sorun yaşayan bir o kadar da kullanıcı var.

Sizin yaptığınız sadece yorum yapmak çözüm falan yok. Ben en azından mouse padden "olabilir" diyorum kesin ondan olacak diye bir kaide yok. Sizin verdiğiniz önerileri zaten denemiştir. Mouse içini bile açmış. Öneri vermiyorsunuz bari öneri verene köstek olmayın.

Sizin yaptığınız sadece yorum yapmak çözüm falan yok. Ben en azından mouse padden "olabilir" diyorum kesin ondan olacak diye bir kaide yok. Sizin verdiğiniz önerileri zaten denemiştir. Mouse içini bile açmış. Öneri vermiyorsunuz bari öneri verene köstek olmayın.
Dostum konunun ilk mesajlarına bakarsan bir çok çözüm yolu önerdim bana burda gelipte öneri vermiyorsunuz diyorsun dalga mı geçiyorsun? Benim verdiğim öneriler bu sorunları yaşayan kişilere verdiğimiz ilk öneriler, bunlarla da çözülmüyorsa mouse'un kendisi problemlidir maalesef ki öyle. Benim veya başkasının bundan başka yapabileceği hiçbir şey yok.

Dostum konunun ilk mesajlarına bakarsan birçok çözüm yolu önerdim bana burada gelipte öneri vermiyorsunuz diyorsun dalga mı geçiyorsun?

Mouse içini açan birisi bu konular da belli ki tecrübeli. verdiğiniz USB'yi başka porta takmayı deneyin önerisini sence denememiş midir? :D yani verdiğiniz önerilerin saçmalığı...

Mouse içini açan birisi bu konular da belli ki tecrübeli. verdiğiniz USB'yi başka porta takmayı deneyin önerisini sence denememiş midir? :D yani verdiğiniz önerilerin saçmalığı...
Konu sahibinin bahsettiği sorunlar ve aynı mouse'ta benzer sorunlara baktığımızda bu durum ara sıra yaşanıyor ayrıca bir sürü öneri verdim gidipde sadece ona mı takıldınız? Bana saçma öneri veriyorsun diyen kişi sadece mousepad'den olabilir diyor. Tamam buyrun siz çözün ozaman. Bundan sonra mesajlarınıza cevap vermeyeceğim.

Konu sahibinin bahsettiği sorunlar ve aynı Mouse'ta benzer sorunlara baktığımızda bu durum ara sıra yaşanıyor ayrıca bir sürü öneri verdim gidipde sadece ona mı takıldınız? Bana saçma öneri veriyorsun diyen kişi sadece mouse Pad'den olabilir diyor. Tamam buyurun siz çözün o zaman. Bundan sonra mesajlarınıza cevap vermeyeceğim.

Bence de vermeyin. R1 mouseumda donma takılma titreme sorunu yaşadığımda mousepadden kaynaklı olduğunu görmüştüm. USB port değiştirme önerisinden çok daha mantıklı emin olabilirsin :terssurat:

Bence de vermeyin. R1 mouseumda donma takılma titreme sorunu yaşadığımda mousepadden kaynaklı olduğunu görmüştüm. USB port değiştirme önerisinden çok daha mantıklı emin olabilirsin :terssurat:
İlla ki sadece mousepad dediğiniz için son kez cevap vereceğim. Madem bu kadar Valorant oynayan ve mouse içini açıp bakacak bilgiye sahip olan birisi, kötü veya sorun çıkartacak bir mousepad mi kullanacak? LOD'u yükseğe alma gibi önerileri de denemiş ve sorunu çözülmüş, sorun ara sıra oluyor. Bu da sadece tek öneri verdiğiniz şeyi mantıken yatırıyor. :D Bundan sonra bence asıl siz cevap vermeyin.

İllaki sadece mouse pad dediğiniz için son kez cevap vereceğim. Madem bu kadar Valorant oynayan ve mouse içini açıp bakacak bilgiye sahip olan birisi, kötü veya sorun çıkartacak bir mouse pad mi kullanacak? LOD'u yükseğe alma gibi önerileri de denemiş ve sorunu çözülmüş, sorun ara sıra oluyor. Bu da sadece tek öneri verdiğiniz şeyi mantıken yatırıyor. :D Bundan sonra bence asıl siz cevap vermeyin.

Arkadaş USB portunu değişsin belki çözülebilir haklısınız.:rofl:

İllaki sadece mouse pad dediğiniz için son kez cevap vereceğim. Madem bu kadar Valorant oynayan ve mouse içini açıp bakacak bilgiye sahip olan birisi, kötü veya sorun çıkartacak bir mouse pad mi kullanacak? LOD'u yükseğe alma gibi önerileri de denemiş ve sorunu çözülmüş, sorun ara sıra oluyor. Bu da sadece tek öneri verdiğiniz şeyi mantıken yatırıyor. :D Bundan sonra bence asıl siz cevap vermeyin.

Fakat Mouse sadece şarjı azken yapıyor bunları. Her an bozulabilir LOD 1mm de mousepadde de masada da takılıyor mousepadle alakası ne olayın anlamadım. Sensörle alakalı problem var zaten 200 liraya Iyzico ile almıştım sadece deneyimlemiş oldum bu sorunları.