Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bu Wallpaper'ı hareketlendirip koymak istiyorum masaüstüne ancak nasıl yapılacağını bilmiyorum.
4K ve hareketli şekilde nasıl yapabilirim?

1718628046706.webp

Hareketsiz fotoğrafa ne yapmak istediğine bağlı. Örneğin sadece parallax efekti uygulamak istiyorsan YouTube'da anlatan kanallar var. Yüklemek için de aşağıdaki videoyu izleyebilirsin.

Bakabilir misiniz bilmiyorum ama bu tarz bir efekt hocam. Etrafta toz vs. uçuşsun tarzında.

Bakabilir misiniz bilmiyorum ama bu tarz bir efekt hocam. Etrafta toz vs. uçuşsun tarzında.

Aslında bu videonun attığım kısmı sadece hocam. İstediğim her şey var orada.

Videoyu indirip istediğin zaman aralığında kırptıktan sonra atılan "Video to Wallpaper Engine" videosundaki adımları izleyip yapsan nasıl olur? Büyük bir kalite kaybı yaşamazsın herhalde diye düşünüyorum.

Kendin o animasyonları uğraşıp yapsan çok daha kaliteli ve sağlam olur tabii.

Videoyu indirip istediğin zaman aralığında kırptıktan sonra atılan "video to Wallpaper Engine" videosundaki adımları izleyip yapsan nasıl olur? Büyük bir kalite kaybı yaşamazsın herhalde diye düşünüyorum.

Deneyeyim hocam çok sağ olun, nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum.

Videoyu indirip istediğin zaman aralığında kırptıktan sonra atılan "video to Wallpaper Engine" videosundaki adımları izleyip yapsan nasıl olur? Büyük bir kalite kaybı yaşamazsın herhalde diye düşünüyorum.

Kendin o animasyonları uğraşıp yapsan çok daha kaliteli ve sağlam olur tabii.

Öyle yapabilirim ama kırptığım yer bitince kötü bir görüntü oluşmaz mı? Bir anda başlangıca döndüğünde.

Öyle yapabilirim ama kırptığım yer bitince kötü bir görüntü oluşmaz mı? Bir anda başlangıca döndüğünde.
Rahatsız ederse videoya akıcı bir loop (döngü) yaparsın olur biter. Döngü birçok uygulamada mevcut, CapCut'ta bile yapılabiliyor. Bazı online siteler de var bu iş için ama verdikleri hizmet kalitesi memnun etmeyebilir belki.

Video yapanlar da var da istediğiniz şey nispeten basit. Elinizde görselin düzgün halinin olduğunu ve görseldeki parlayan zımbırtıların çoğunun kolayca temizlenebildiğini düşünürsek ben öyle yapardım. Birebir aynısı olmasını istediğinizi sanmıyorum. Wallpaper Engine içindeki Wallpaper Editor ile ember ya da interactive fireflies asset'lerini falan ekleyebilirsiniz. Kendi particle system'ınızı da oluşturabilirsiniz veya workshop'taki asset'leri kullanabilirsiniz.

Video yapanlar direkt video koyuyor.

1718631457384.webp

Bu da genel işlev olarak gayet benzeri olmasına rağmen görsel üzerine animasyon olan bir tanesi.

1718631518187.webp

.pkg dosyasında tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama büyük kısmı görselin kendisi gibi. Kendi yaptığım bir tanede orijinal görsel 2123 KB iken .pkg dosyası 2893 KB.