Wallpaper Engine ile kullandığım masaüstü tasarımım nasıl?

Microsoft üzerinden TranslucentTB indirmeni öneririm. Bir de simgelerin çok büyük kalmış.

Wallpaper Engine'i bu kadar verimsiz kullanmak iyi olmamış. Daha iyi duvar kâğıdı seçmekle işe başlayabilirsin.

Kesinlikle katılıyorum hocam.

Wallpaper Engine'i bu kadar verimsiz kullanmak iyi olmamış. Daha iyi duvar kâğıdı seçmekle işe başlayabilirsin.

Neyse, genel olarak bunu kullanıyorum. İşimi görüyor çok göz yormuyor.

Wallpaper Engine'i bu kadar verimsiz kullanmak iyi olmamış. Daha iyi duvar kağıdı seçmekle işe başlayabilirsin.
Verimsiz derken ne yapılabilir? WE hakkında benim de bilgim yok.

Alt bar'i transparan yapip , daha iyi bir duvar kagidi secip , masaustu ogelerini kaldirmani oneririm.
Eki Görüntüle 216993
Bu sekilde benim.
Alt bar'ı transparan nasıl yapılıyor hocam? Rainmeter indirmiştim de ayarlar hiç kaydedilmiyor, alt bar ise hiç transparan yapılmıyordu.

TranslucentTB ile alt barı şeffaf yapabilirsin

Verimsiz derken ne yapılabilir? WE hakkında benim de bilgim yok.

Alt bar'ı transparan nasıl yapılıyor hocam? Rainmeter indirmiştim de ayarlar hiç kaydedilmiyor, alt bar ise hiç transparan yapılmıyordu.
Wallpaper'ı açtıktan sonra atölye kısmında biraz vakit geçir. Bir sürü sade güzel tasarımlar var.

Ekran görüntüsü aldığınızda hareketsiz kalması şaşırtmadı. Hareketli hali nasıl? Video mu oynatıyor?

Teknik kısmını bilmesem de video oynatmak bana cazip gelmiyor. O video ya bellekte duracak ya da sürekli yüklenip duracak. Duruma göre yüzlerce MB video olabilir. Bir de bunu decode etmesi var.

Soldan sağa okuyan insanlar olarak ana simgeleri solda tutuyoruz, size de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…