Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
If My Heart Had Wings.
Görsel roman.
Mistik klasör adım yüzünden silinmiş resim. Çok pardon arkadaşlar.
Son düzenleme:
If My Heart Had Wings.
Wallpaper Engine'i bu kadar verimsiz kullanmak iyi olmamış. Daha iyi duvar kâğıdı seçmekle işe başlayabilirsin.
Açıkçası çok karasız kalıveriyorum. Acaba simgeleri yukarıya mı alsam, görev çubuğunu sağa veya sola mı alsam diye. Bu arada, Wallpaper Engine kullanıyorum Steam'den lakin ekran görüntüsü aldığımda hareketsiz olarak çıkmış.
Eki Görüntüle 216992
Wallpaper Engine'i bu kadar verimsiz kullanmak iyi olmamış. Daha iyi duvar kâğıdı seçmekle işe başlayabilirsin.
Açıkçası çok karasız kalıveriyorum. Acaba simgeleri yukarıya mı alsam, görev çubuğunu sağa veya sola mı alsam diye. Bu arada, Wallpaper Engine kullanıyorum Steam'den lakin ekran görüntüsü aldığımda hareketsiz olarak çıkmış.
Eki Görüntüle 216992
Verimsiz derken ne yapılabilir? WE hakkında benim de bilgim yok.Wallpaper Engine'i bu kadar verimsiz kullanmak iyi olmamış. Daha iyi duvar kağıdı seçmekle işe başlayabilirsin.
Alt bar'ı transparan nasıl yapılıyor hocam? Rainmeter indirmiştim de ayarlar hiç kaydedilmiyor, alt bar ise hiç transparan yapılmıyordu.Alt bar'i transparan yapip , daha iyi bir duvar kagidi secip , masaustu ogelerini kaldirmani oneririm.
Eki Görüntüle 216993
Bu sekilde benim.
Wallpaper'ı açtıktan sonra atölye kısmında biraz vakit geçir. Bir sürü sade güzel tasarımlar var.Verimsiz derken ne yapılabilir? WE hakkında benim de bilgim yok.
Alt bar'ı transparan nasıl yapılıyor hocam? Rainmeter indirmiştim de ayarlar hiç kaydedilmiyor, alt bar ise hiç transparan yapılmıyordu.
TranslucentTB ile yapabilirsiniz hocam.Verimsiz derken ne yapılabilir? WE hakkında benim de bilgim yok.
Alt bar'ı transparan nasıl yapılıyor hocam? Rainmeter indirmiştim de ayarlar hiç kaydedilmiyor, alt bar ise hiç transparan yapılmıyordu.
Ben direkt Wallpaper'in sayfasından yapıyordum. Teşekkürler ederimTranslucentTB ile alt barı şeffaf yapabilirsin
Wallpaper'ı açtıktan sonra atölye kısmında biraz vakit geçir. Bir sürü sade güzel tasarımlar var.
![]()
Steam Atölyesi::Pixel Art
steamcommunity.com
Teşekkür ederim hocam