10634

Uzman
Wallpaper Engine atölye dahil olmak üzere bayağı arşivim var. Hayliyle bayağı yer alıyor. Evde fotoğraf iş verileri yedeklemek için nas var.
Bilgisayarda yer kaplayacağına nasımda yer kaplasın ve atölyeden yeni indireceğim wallpaperleri nas diskindeki yere yüklemesi mümkün mü?

Steam atölyesinden indirilen dosyalar direkt ilgili uygulama dosyasının içine indiriliyor. Dolayısıyla değiştirebileceğinizi sanmıyorum.

Onun dışında farklı bir çözüm önerisi olarak python ile otomasyon yapabilirsiniz. Programı çalıştırdığınızda indirilen dosyaları otomatik olarak nas diskinize yükler.

Steam atölyesinden indirilen dosyalar direkt ilgili uygulama dosyasının içine indiriliyor. Dolayısıyla değiştirebileceğinizi sanmıyorum.

Onun dışında farklı bir çözüm önerisi olarak python ile otomasyon yapabilirsiniz. Programı çalıştırdığınızda indirilen dosyaları otomatik olarak nas diskinize yükler.
nasıl yaparım?

@10634
O konuda bilgim pek yok. ChatGPT ve Gemini size yardımcı olacaktır. Ben sadece yapılabilitesi olacağını söyledim.

Tıkladığınızda o klasör içindeki dosyaları zipler ve siler daha sonrasında o dosyaları FTP kullanarak sunucu içerisinde belirli lokasyona yükler. Bu tarz bir şey yapabilirsiniz belki.