Rehber Wallpaper Engine ücretsiz alternatifi: Lively Wallpaper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Livo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Elinize sağlık, ben gene de Wallpaper Engine kullanmayı daha çok seviyorum. Zamanında ucuza almasaydım şimdi asla bu parayı vermezdim tabii.

Ellerinize sağlık. Microsoft Store kullanan kesim bilir bu uygulamayı zaten.

Daha dün sildim bu uygulamayı kesinlikle önermiyorum. Arka planlar aktifken %30 ekran kartı kullanıyor, ciddi performans kaybı yaratıyor. Ayarları sınırlı.

Hocam, selam iyi aksamlar. Ben bu uygulamadan video indiriyorum fakat hatalı dosya, mlw kabul olmaz diyor. Bu yüzden kullanamıyorum nasıl halledebilirim onu biliyor musun?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-07 004917.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Hocam, selam iyi aksamlar. Ben bu uygulamadan video indiriyorum fakat hatalı dosya, mlw kabul olmaz diyor. Bu yüzden kullanamıyorum nasıl halledebilirim onu biliyor musun?

Mlv App uygulamasi ile dosyayi MP4 olarak dışarı aktarmanız gerekiyor.

Mlv App uygulamasi ile dosyayi MP4 olarak dışarı aktarmanız gerekiyor.

Uygulamayı indirdim fakat kullanmayı hiç anlamadım ayrıca yüklediğim dosyayı da görmüyor internetten baktığım videolardan hiçbir şey anlamadım. Bu uygulama ile ilgili güzel bir video biliyorsanız gönderir misiniz?

Geri dönüş yapmayı unuttum pardon hocam, eğer kullanacağınız wallpaperin ismini veya görselini atabilirseniz bulayı MP4 halini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…