Wallpaper Engine, 80-90 TL ediyor Steam'de, bu meblağı vermek istemeyenler için güzel bir alternatif.
İlk olarak bu ücretsiz uygulama açık kaynak kodludur, buradan inceleyebilirsiniz: GitHub - rocksdanister/lively: Free and open-source software that allows users to set animated desktop wallpapers and screensavers powered by WinUI 3.
Microsoft Store'da da bulunuyor uygulama, oradan direkt edinebilirsiniz.

1704639374089.webp

Sizi bu ekran karşılayacak, merak etmeyin, bunlarla sınırlı değilsiniz.
İstediğiniz wallpaperi internetten indirebilirsiniz. Önerebileceğim site MyLiveWallpapers.com olur, virüs taraması yapabilirsiniz videoyu indirdikten sonra. (Ben hiç virüsle karşılaşmadım.)
İndirdiğiniz videoyu uygulamaya attıktan sonra Tamam'a tıkladığınızda optimize edecek 5-10 saniye.

1704639627180.webp

Buradan sonra tek tıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

1704639683489.webp

Bu hatayı alırsanız dosyanın konumunu değiştirmiş veya dosyayı silmişsiniz demektir, tekrar videoyu uygulamaya atmanız gerekiyor.
Arka planda RAM yer mi? Diye soracak olursanız uygulama ayarlarından bunu ayarlayabiliyorsunuz.

1704639756963.webp

Sağ üstteki çarka bastıktan sonra Performans kısmından tam ekran uygulamayı durdur derseniz arka planda çalışmaz, diğer ayarları da keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

1'den fazla ekranınız varsa:

1704639970704.webp

İşaretlediğim kısımdan bu ekrana gelip istediğiniz monitörü seçtikten sonra wallpaperi seçebilirsiniz. İyi sosyal'ler.

Dosya Ekleri

• 1704639946186.webp
    1704639946186.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 157
  • 1704639864009.webp
    1704639864009.webp
    41 KB · Görüntüleme: 139
  • 1704639666990.webp
    1704639666990.webp
    32 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize sağlık, ben gene de Wallpaper Engine kullanmayı daha çok seviyorum. Zamanında ucuza almasaydım şimdi asla bu parayı vermezdim tabii.

Wallpaper Engine, 80-90 TL ediyor Steam'de, bu meblağı vermek istemeyenler için güzel bir alternatif.
İlk olarak bu ücretsiz uygulama açık kaynak kodludur, buradan inceleyebilirsiniz: GitHub - rocksdanister/lively: Free and open-source software that allows users to set animated desktop wallpapers and screensavers powered by WinUI 3.

Eki Görüntüle 8043

İstediğiniz wallpaperi internetten indirebilirsiniz. Önerebileceğim site MyLiveWallpapers.com olur, virüs taraması yapabilirsiniz videoyu indirdikten sonra. (Ben hiç virüsle karşılaşmadım.)
İndirdiğiniz videoyu uygulamaya attıktan sonra Tamam'a tıkladığınızda optimize edecek 5-10 saniye.

Eki Görüntüle 8045

Eki Görüntüle 8047

Bu hatayı alırsanız dosyanın konumunu değiştirmiş veya dosyayı silmişsiniz demektir, tekrar videoyu uygulamaya atmanız gerekiyor.
Arka planda RAM yer mi? Diye soracak olursanız uygulama ayarlarından bunu ayarlayabiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 8050

Sağ üstteki çarka bastıktan sonra Performans kısmından tam ekran uygulamayı durdur derseniz arka planda çalışmaz, diğer ayarları da keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

Eki Görüntüle 8053

İşaretlediğim kısımdan bu ekrana gelip istediğiniz monitörü seçtikten sonra wallpaperi seçebilirsiniz. İyi sosyal'ler.
Ellerinize sağlık. Microsoft Store kullanan kesim bilir bu uygulamayı zaten.

Daha dün sildim bu uygulamayı kesinlikle önermiyorum. Arka planlar aktifken %30 ekran kartı kullanıyor, ciddi performans kaybı yaratıyor. Ayarları sınırlı.

Eki Görüntüle 8043

İstediğiniz wallpaperi internetten indirebilirsiniz. Önerebileceğim site MyLiveWallpapers.com olur, virüs taraması yapabilirsiniz videoyu indirdikten sonra. (ben hiç virüsle karşılaşmadım.)

Eki Görüntüle 8045

Eki Görüntüle 8047

Eki Görüntüle 8050

Sağ üstteki çarka bastıktan sonra performans kısmından tam ekran uygulamayı durdur derseniz arka planda çalışmaz, diğer ayarları da keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

Eki Görüntüle 8053

İşaretlediğim kısımdan bu ekrana gelip istediğiniz monitörü seçtikten sonra wallpaperi seçebilirsiniz. İyi Sosyal'ler.

Hocam, selam iyi aksamlar. Ben bu uygulamadan video indiriyorum fakat hatalı dosya, mlw kabul olmaz diyor. Bu yüzden kullanamıyorum nasıl halledebilirim onu biliyor musun?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-07 004917.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-07 004917.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Mlv App uygulamasi ile dosyayi MP4 olarak dışarı aktarmanız gerekiyor.

Uygulamayı indirdim fakat kullanmayı hiç anlamadım ayrıca yüklediğim dosyayı da görmüyor internetten baktığım videolardan hiçbir şey anlamadım. Bu uygulama ile ilgili güzel bir video biliyorsanız gönderir misiniz?

Uygulamayı indirdim fakat kullanmayı hiç anlamadım ayrıca yüklediğim dosyayı da görmüyor internetten baktığım videolardan hiçbir şey anlamadım. Bu uygulama ile ilgili güzel bir video biliyorsanız gönderir misiniz?

Geri dönüş yapmayı unuttum pardon hocam, eğer kullanacağınız wallpaperin ismini veya görselini atabilirseniz bulayı MP4 halini.