Bütçe
şuanlık yok ama oyuna göre düşünebilirim.
Xbox'ta gecmistw oynamistim sarmadı ciddi para odemek veya zaman harcamak gerekiyor. Mobil sürümü güzel gelisim daha kolay fakat bilgisayarim olsa yuzune bakilacak bir oyun degil cunku bölümler hep aynı Tank savasi ozellikle baymaya basladi artik hangi tankin nereden cikacagini kestirebiliyorum. Yinede oyun cok sacma dizayn edilmis. Degmez bence PC'de oynamaya.

Asla oynanmaz. Keşke eski halinde kalsaydı ama oyun p2w felsefesini kerneline yerleştirmiş durumda.

p2w yok ama pay for mental sağlık var :d Maçta 1 kill alıp vurulursan asla para kazanamazsın, kazandığın para tamir masrafına gider. Premium hesap varsa ortalama bir oyuncu bile çok rahat para kasabiliyor.
Wt'yi bir bakımdan da Lol'e benzetiyorum. Çok fazla araç var. Her uçağın, tankın oynanış tarzı farklı. Gerçekten hepsini öğrenmek çok zor. 1300 saat oynamışım. Ama sadece pervaneli uçaklar ve ilk nesil jetler hakkında bilgim var. Premium hesap alırsan para kasma derdi olmadan oynamak keyifli oluyor. Veya 1 adet premium jet uçak alacaksın, tüm ağacı kasacaksın.