mehmet11

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, War Thunder oynuyorum ve aklıma bir şey takıldı. Bende premium hesap var ve şu anda İsveç'te rütbe iki uçak kasıyorum. Şu anda her maç en az 1500 en fazla 2500 civarı araştırma puanı kazanıyorum. Bu rütbe atladıkça mesela rutbe 5'e gelince de artacak mı yoksa yine bu civarlarda araştırma puanı mı verecek? Aydınlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, War Thunder oynuyorum ve aklıma bir şey takıldı. Bende premium hesap var ve şu anda İsveç'te rütbe iki uçak kasıyorum. Şu anda her maç en az 1500 en fazla 2500 civarı araştırma puanı kazanıyorum. Bu rütbe atladıkça mesela rutbe 5'e gelince de artacak mı yoksa yine bu civarlarda araştırma puanı mı verecek? Aydınlatırsanız sevinirim.
Her üst kademe araçları açtıkça araştırma puanlarınız artacaktır. Ne kadar artacağını görmek için araştırma ağacında aracın üstüne farenizi getirince açılan menüden aşağılarda yüzde kaç puan vereceği yazıyor olması lazım.

Aracın RP çarpanı artıyor, premium araçlarda bu aşırı yüksek, ondan dolayı insanlar para harcayıp örnek veriyorum İsviçre F18'i alıp ağaç kasıyor. Tier arttıkça maçlarda uzuyor, kısır döngü.

J26 kas Boom Zoom yap.

Tier 4'ün sonundaki uçak ile Tier 4'ün başındaki uçak aynı çarpanı vermez, Tier 5 kasacaksanız açtığınız yeni uçağa geçin.

Her aracın silver lion ve araştırma puanı çarpanı farklı. Aracın rütbesi yükseldikçe silver lion ve araştırma puanı çarpanı da artıyor. Ancak bir sonraki araç için veya modifikasyonlar için gereken araştırma puanı çok daha artıyor. Giderek zorlaşıyor. Premiumsuz 6. rütbe araç kasmak imkansız gibi bir şeye dönüşüyor. Araçların tamir masrafı çıkmayabiliyor. O aşamada premiumsuz boşa kürek çekmek olduğu anlaşılıyor. Premium varsa süresi bitmeden istediğiniz ülkeyi bitirmeye çalışın.