Ayrıca premium araç olmadığı için 2x çarpanı yok para ve tecrübe olarak, tüm ağacı sıfırdan kasma imkanı da yok.Şimdi baktım, sen çok yanlış yapmışsın. Bu Mig 29M aslında çok güçlü o bakımdan iyi bir uçak zaten ama para vermeden de alınabilecek uçağa para vermişsin. Normal premium araçlarda modifikasyonların hepsi açık geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?kofte_canavari
Becerikli
Bu seviyelerde karşında oyuncu değil, gerçek pilot olduğu için seni kelimenin tam anlamıyla "yerler".
FurkaN35
Becerikli
Full rütbe 4 mü yapsam acaba? Uçakları radarlı uçaklara geçince mi kullansam, ne yapsam? Keşke almasaydım.
parayı verdikte niye tekrar araştırıyoz ki yani full açık olmıcak mı uçakHacım niye bunu aldınBu araçta tekrardan araştırma yapman gerekiyor ayrıca para verilecek bir uçak değil. Keşke Su-25 veya MiG-23ML alsaydın.
Son düzenleme:
kofte_canavari
Becerikli
Önce oynamayı öğren, düşük seviyeden başla.
Hayır, yeşil araçları aslında para vermeden alabiliyorsun.Full rütbe 4 mü yapsam acaba? Uçakları radarlı uçaklara geçince mi kullansam, ne yapsam? Keşke almasaydım.
parayı verdikte niye tekrar araştırıyoz ki yani full açık olmıcak mı uçak
FurkaN35
Becerikli
yani çok umursamadım alırken illallah getirdi eski uçaklar bende aldım hangisi yeniyse yani war thunder bağımlısıda çok değilim aldım geçtim öyleAraştırmadan sormadan iş yaparsan böyle olur işte adam premium olanları sarı yapmış bu neden yeşil diye düşünmedin mi![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet