Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 13 Nisan 2026 #11 Lee Yubin dedi: Şimdi baktım, sen çok yanlış yapmışsın. Bu Mig 29M aslında çok güçlü o bakımdan iyi bir uçak zaten ama para vermeden de alınabilecek uçağa para vermişsin. Normal premium araçlarda modifikasyonların hepsi açık geliyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca premium araç olmadığı için 2x çarpanı yok para ve tecrübe olarak, tüm ağacı sıfırdan kasma imkanı da yok.
Lee Yubin dedi: Şimdi baktım, sen çok yanlış yapmışsın. Bu Mig 29M aslında çok güçlü o bakımdan iyi bir uçak zaten ama para vermeden de alınabilecek uçağa para vermişsin. Normal premium araçlarda modifikasyonların hepsi açık geliyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca premium araç olmadığı için 2x çarpanı yok para ve tecrübe olarak, tüm ağacı sıfırdan kasma imkanı da yok.
K kofte_canavari Becerikli Katılım 6 Şubat 2026 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 101 13 Nisan 2026 #12 Bu seviyelerde karşında oyuncu değil, gerçek pilot olduğu için seni kelimenin tam anlamıyla "yerler".
Bu seviyelerde karşında oyuncu değil, gerçek pilot olduğu için seni kelimenin tam anlamıyla "yerler".
KS KS FurkaN35 Becerikli Katılım 28 Şubat 2026 Mesajlar 120 Beğeniler 26 13 Nisan 2026 #13 Full rütbe 4 mü yapsam acaba? Uçakları radarlı uçaklara geçince mi kullansam, ne yapsam? Keşke almasaydım. kofte_canavari dedi: Hacım niye bunu aldın Bu araçta tekrardan araştırma yapman gerekiyor ayrıca para verilecek bir uçak değil. Keşke Su-25 veya MiG-23ML alsaydın. Genişletmek için tıkla... parayı verdikte niye tekrar araştırıyoz ki yani full açık olmıcak mı uçak Son düzenleme: 13 Nisan 2026
Full rütbe 4 mü yapsam acaba? Uçakları radarlı uçaklara geçince mi kullansam, ne yapsam? Keşke almasaydım. kofte_canavari dedi: Hacım niye bunu aldın Bu araçta tekrardan araştırma yapman gerekiyor ayrıca para verilecek bir uçak değil. Keşke Su-25 veya MiG-23ML alsaydın. Genişletmek için tıkla... parayı verdikte niye tekrar araştırıyoz ki yani full açık olmıcak mı uçak
K kofte_canavari Becerikli Katılım 6 Şubat 2026 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 101 13 Nisan 2026 #14 Önce oynamayı öğren, düşük seviyeden başla. FurkaN35 dedi: Full rütbe 4 mü yapsam acaba? Uçakları radarlı uçaklara geçince mi kullansam, ne yapsam? Keşke almasaydım. parayı verdikte niye tekrar araştırıyoz ki yani full açık olmıcak mı uçak Genişletmek için tıkla... Hayır, yeşil araçları aslında para vermeden alabiliyorsun.
Önce oynamayı öğren, düşük seviyeden başla. FurkaN35 dedi: Full rütbe 4 mü yapsam acaba? Uçakları radarlı uçaklara geçince mi kullansam, ne yapsam? Keşke almasaydım. parayı verdikte niye tekrar araştırıyoz ki yani full açık olmıcak mı uçak Genişletmek için tıkla... Hayır, yeşil araçları aslında para vermeden alabiliyorsun.
T tueok2892 Çalışkan Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Beğeniler -1 14 Nisan 2026 #15 Araştırmadan sormadan iş yaparsan böyle olur işte adam premium olanları sarı yapmış bu neden yeşil diye düşünmedin mi
Araştırmadan sormadan iş yaparsan böyle olur işte adam premium olanları sarı yapmış bu neden yeşil diye düşünmedin mi
KS KS FurkaN35 Becerikli Katılım 28 Şubat 2026 Mesajlar 120 Beğeniler 26 14 Nisan 2026 #16 tueok2892 dedi: Araştırmadan sormadan iş yaparsan böyle olur işte adam premium olanları sarı yapmış bu neden yeşil diye düşünmedin mi Genişletmek için tıkla... yani çok umursamadım alırken illallah getirdi eski uçaklar bende aldım hangisi yeniyse yani war thunder bağımlısıda çok değilim aldım geçtim öyle
tueok2892 dedi: Araştırmadan sormadan iş yaparsan böyle olur işte adam premium olanları sarı yapmış bu neden yeşil diye düşünmedin mi Genişletmek için tıkla... yani çok umursamadım alırken illallah getirdi eski uçaklar bende aldım hangisi yeniyse yani war thunder bağımlısıda çok değilim aldım geçtim öyle