War Thunder'da Research sistemi nasıl çalışıyor?

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
USA ile gitmek istiyorum, nasıl uçak açacağım falan hiçbir fikrim yok. Hangi uçakları kullanmalıyım? Jetlere kadar ne kadar yolum var?

USA ile gitmek istiyorum, nasıl uçak açacağım falan hiçbir fikrim yok. Hangi uçakları kullanmalıyım? Jetlere kadar ne kadar yolum var?

Eki Görüntüle 170772
Şaka bir yana, öncelikle şunu söyleyerek başlamak istiyorum: belli bir seviyeden sonra premiumsuz ilerlemeye çalışmak işkenceye dönüşüyor.

Araştırma sistemi ise şu şekilde. En solda Rank I Rank II yazan yerde 4/6 yazıyor, bu o rankta 6 adet araç satın alırsan diğer ranktaki aracı araştırma kilidin açılıyor anlamına geliyor. Ok ile birleşmiş araçlarda bir sonraki aracı satın almak için önceki aracı da satın alman gerek. Araç satın alma ise şu şekilde, önce araştırıyorsun, sonra satın alıyorsun, sonra kullanmak istiyorsan mürettebata koyarken de para veriyorsun. Modifikasyonlar için de para... Para para para. Rank III'e kadar para ve araştırma açısından pek sıkılmadan ilerlenebiliyor. Ancak Rank 4 araçlarını araştırmak, satın almak için parasını toparlamak gerçekten zorlamaya başlıyor. Aracı satın alıyorsun mürettebatı eğitme masrafı için para kalmıyor.

Sizi discord üzerinden eklemem münkün mü bu konuda yardım almak için?

Bu konudan devam ederseniz herkes bilgilenmiş olur. Ayrıca discord hesabı istemek yasak forumda.
Bu konudan devam ederseniz herkes bilgilenmiş olur. Ayrıca discord hesabı istemek yasak forumda.
Buradan çok daha kolay ulaşırsınız bana ya. Discord'a haftada 1 anca giriyorum artık çünkü.
Doğru diyorsunuz, hep saçma bulduğum bir kural. Genel olarak cevap süreleri çok uzun olabiliyor forumda bir mesajlaşma Uygulaması olmadığı için maalesef.

Buradan çok daha kolay ulaşırsınız bana ya. Discord'a haftada 1 anca giriyorum artık çünkü.
Attığım görüntü üzerinden açmamı önerebileceğiniz neler var?

Bir de, durmadan bu menü çıkıyor genelde her oyundan sonra, kapatamıyorumda bir şeyler harcatıyor sanırım.

Mesela, crew training nedir? Ne işime yarar tam olarak?

Attığım görüntü üzerinden açmamı önerebileceğiniz neler var?
Oyun tarzınıza bağlı. Ancak F3F2 ve F2A1 uçaklarını açmanızı öneririm Rank 1 için. F2A1 bulunduğu BR için idealdir.
Bir de, durmadan bu menü çıkıyor genelde her oyundan sonra, kapatamıyorumda bir şeyler harcatıyor sanırım.
Modifikasyon menüsü. Oynadığınız oyun sonunda genel bir araştırma puanı kazanırsınız bu araştırma ağacında araştırdığınız ağaca gider. Bir de maçta oynadığınız uçakla araştırma puanı kazanırsınız bu da o uçak için kullanılacak araştırma puanıdır. Premium uçaklar hariç silver lion ile alınabilen uçaklar yani modifikasyonu sıfır olarak satın alınır. Modifikasyonunu fullerseniz en iyi halini elde edersiniz.

Mesela, Crew training nedir? Ne işime yarar tam olarak?

Mürettabatı eğitmek ekstra dayanıklılık, daha fazla G kuvveti dayanıklılığı, bilinç kaybetmeyi daha zorlaştırma gibi şeyler sağlıyor. Oyunu neden Türkçe oynamak yerine İngilizce oynuyorsun? Çoğu şeyi kendisi belirtiyor.

Ek olarak jetlere bayağı yolun var. Premium yol ücretliydi diye hatırlıyorum. Zamanın yoksa oynamaya değeceğini düşünmüyorum, özellikle jetler için falan oynuyorsan düşük rütbeler çok sıkıcı gelebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…