Mürettabatı eğitmek ekstra dayanıklılık, daha fazla g kuvveti dayanıklılığı, bilinç kaybetmeyi daha zorlaştırma gibi şeyler sağlıyor. Oyunu neden Türkçe oynamak yerine İngilizce oynuyorsun? Çoğu şeyi kendisi belirtiyor.

Ek olarak jetlere bayağı yolun var. Premium yol ücretliydi diye hatırlıyorum. Zamanın yoksa oynamaya değeceğini düşünmüyorum, özellikle jetler için falan oynuyorsan düşük rütbeler çok sıkıcı gelebiliyor.

Genelde İngilizce oynuyorum, oyun eğlenceli bu uçaklarla bile genel olarak o yüzden sormak istemiştim. Kusura bakmayın darboğaz ettiysem. D anlama sorunları yaşıyorum genelde nedense bu tarz oyunlarda okumama rağmen.

Oyun tarzınıza bağlı. Ancak F3F2 ve F2A1 uçaklarını açmanızı öneririm rank 1 için. F2A1 bulunduğu br için idealdir.

Modifikasyon menüsü. Oynadığınız oyun sonunda genel bir araştırma puanı kazanırsınız bu araştırma ağacında araştırdığınız ağaca gider. Bir de maçta oynadığınız uçakla araştırma puanı kazanırsınız bu da o uçak için kullanılacak araştırma puanıdır. Premium uçaklar hariç Silver lion ile alınabilen uçaklar yani modifikasyonu sıfır olarak satın alınır. Modifikasyonunu fullerseniz en iyi halini elde edersiniz.

Aynı anda 2 research yapılabiliyor mu yoksa her seferinde bir tane mi?

Anladım, en iyi mermi tipi nedir genel olarak?
Yanıcı+patlayıcı olanları seviyorum ben genelde. Bu değişken bi durum ama uçaklara saldırıyorsanız yanıcı+patlayıcı içerenleri kullanmak en mantıklısı.
Silah hedef mesasesi denen bir özellik var, normalde 400 metrede default olarak. Değiştirmem gerekir mi?
Bu dikey ve yatay olarak 2 şeyi birden etkiliyor. Kanatlardan mermi sıkan uçaklarda mermilerin kesişeceği uzaklığı belirtiyor. Bu ilk uçaklarda pervanenin arkasından mermi ateşleme yöntemi bulunmadan önce kullanılan yöntem. Bir de dikey seçeneği var onu da aktifleştirebilirsiniz. Aktif değilken mermi düz çıkıyor ve aşağı düşüyor normal şekilde. Aktifken mermi biraz yukarı doğru çıkıyor ve orada yazan metre neyse o metrede çıktığı uçakla tam aynı hizaya geliyor. Ben bu ayarı 400 olarak değil de 600 olarak kullandım genelde çünkü 400 çok kısa kalıyor bence. Oynadıkça alışacağın bir durum bu da açıkçası.

Bir de oyundan arkadaş ekleyeyim dedim ama oyundan arkadaş eklemeyi kapatmışsınız?

Son düzenleme:
Yanıcı+patlayıcı olanları seviyorum ben genelde. Bu değişken bi durum ama uçaklara saldırıyorsanız yanıcı+patlayıcı içerenleri kullanmak en mantıklısı.

Bu dikey ve yatay olarak 2 şeyi birden etkiliyor. Kanatlardan mermi sıkan uçaklarda mermilerin kesişeceği uzaklığı belirtiyor. Bu ilk uçaklarda pervanenin arkasından mermi ateşleme yöntemi bulunmadan önce kullanılan yöntem. Bir de dikey seçeneği var onu da aktifleştirebilirsiniz. Aktif değilken mermi düz çıkıyor ve aşağı düşüyor normal şekilde. Aktifken mermi biraz yukarı doğru çıkıyor ve orada yazan metre neyse o metrede çıktığı uçakla tam aynı hizaya geliyor. Ben bu ayarı 400 olarak değil de 600 olarak kullandım genelde çünkü 400 çok kısa kalıyor bence. Oynadıkça alışacağın bir durum bu da açıkçası.

Bir de oyundan arkadaş ekleyeyim dedim ama oyundan arkadaş eklemeyi kapatmışsınız?
Onu açmaya çalışacağım, şimdi giriyorum oyuna.

Bulamadım o ayarı

Son düzenleme:
Ayarlar > Ana parametreler > Gizlilik ve Mahremiyet > Arkadaş listesine eklenebilmenize izin verin ayarını aç.
Açtım.

Rütbe 2'ye geçtim bu arada.
1754594670828.webp

Ayarlar > ana parametreler > gizlilik ve mahremiyet > arkadaş listesine eklenebilmenize izin verin ayarını aç.

F kısmından devam etmeyi düşünüyorum, iyi midir?

Son düzenleme: