mychar276 Becerikli Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 104 Beğeniler 53 Dün 22:15 #1 W3 FT bilen ve özleyenler burada mı? Özel maplar hala tadı damağımda. Dota X Hero Siege 8 kişi. DDay Elemental TD ....
W3 FT bilen ve özleyenler burada mı? Özel maplar hala tadı damağımda. Dota X Hero Siege 8 kişi. DDay Elemental TD ....
Topcu Uzman Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 315 Çözümler 1 Beğeniler 149 Dün 22:24 #2 Evet ben de özledim eski haritaları. Bİlgisayarımda yüklü oyun ara sıra oynarım.Ancak Battle net'ten remastered versiyonunu oynuyorum daha çok.
Evet ben de özledim eski haritaları. Bİlgisayarımda yüklü oyun ara sıra oynarım.Ancak Battle net'ten remastered versiyonunu oynuyorum daha çok.
KS KS mychar276 Becerikli Katılım 20 Eylül 2025 Mesajlar 104 Beğeniler 53 Dün 22:35 #3 Topcu dedi: Evet ben de özledim eski haritaları. Bİlgisayarımda yüklü oyun ara sıra oynarım.Ancak Battle net'ten remastered versiyonunu oynuyorum daha çok. Genişletmek için tıkla... X hero siege falan var mı o meşur haritalar?
Topcu dedi: Evet ben de özledim eski haritaları. Bİlgisayarımda yüklü oyun ara sıra oynarım.Ancak Battle net'ten remastered versiyonunu oynuyorum daha çok. Genişletmek için tıkla... X hero siege falan var mı o meşur haritalar?
Topcu Uzman Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 315 Çözümler 1 Beğeniler 149 Dün 23:48 #4 mychar276 dedi: X hero siege falan var mı o meşur haritalar? Genişletmek için tıkla... Remastered'de (reforged) yoktu sanırım. Frozen Thone'de bir sürü harita vardı keşke getirseler reforged'e.
mychar276 dedi: X hero siege falan var mı o meşur haritalar? Genişletmek için tıkla... Remastered'de (reforged) yoktu sanırım. Frozen Thone'de bir sürü harita vardı keşke getirseler reforged'e.