Öncelikle biraz ofansif bir yaklaşımım olmuş kusura bakma.

Çıktığı günden beri oynuyorum, sadece erken erişime açıldığı gün 2 saat civarı bekledim, onun dışındaki günler direkt olarak giriş yapabildim. Hele ki şu an sıra bekleme gibi bir durum söz konusu bile değil.

Estağfurullah hocam benim de o bahsettiğiniz zamanlarda kötü deneyimim olduğu için oynanmaz yazdım yoksa bugün bizzat girip deneme fırsatı bulmadım bekletiyor mu diye benim yorumum da doğru değil, sadece zamanında hoş olmayan bir sürede beklettiği için oynanmaz yazdım. Onun dışında siz de kusura bakmayın. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki arkadaş oynasa veya oynamasa para benim cebime girecekmiş gibi. Ben bekledim şahsen 2.5 saat bekletti oyun sosyal medyada da yayıncıların beklemeden girdiğini görünce ben kimseye önermem ha bu diğer oyunlarda da böyledir şöyledir beni bağlamaz ben burada olumsuz bir deneyimimden bahsediyorum ama gelmiş karşıma laf atıyorsun yapma. Ben seni aşağılayan hiçbir şey söylemiyorum oyunla ilgili konuşuyorum ama senin niyetin farklı.

Ben başlığa göre yazdım yanlış cevap verdiysem kusura bakmayın.

E dolu servera tıklarsanız öyle olur tabii, 99 veya 94'lük serverları falan bulun 10 saniyede sokuyor oyuna.